Computere

Vi har et bredt og prisvenligt udvalg af såvel bærbare som stationære computere, så du får opgaverne fra hånden. Eller bare kan tage en pause fra studierne og samle kræfter. Ligesom vi har alt tænkeligt tilbehør, som gør din hverdag nemmere - tasker, kabler og adaptere, mus og tastaturer.

Tablets

De seneste tablets fra Apple, Samsung og mange flere. Chancen for, at vi har en tablet til lige præcis dig, er rimelig høj. Selvom den oftest forbindes med rejser og Netflix, er den et godt supplement til studielitteraturen. Og en tablet kan også fungere som en ekstra skærm, der gør dig mere effektiv.

Tilbehør

Har du brug for en ny rygsæk? En powerbank? Et ekstra tastatur, du kan tilslutte ved behov? Tag et kig i vores tilbehørssortiment. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet forskellige tilbehørsguides, så du nemt kan finde det, du leder efter.

Høretelefoner

Vi har et hav af modeller til alle tænkelige formål. Fra headsets til mobiltelefoner og computere til seriøse, dæmpende høretelefoner til de situationer, hvor du har brug for at lukke omverdenen ude og fokusere. Læs mere under kategorien ”høretelefoner” for at bedre forstå, hvilken type du bør satse på. In-ear, on-ear eller over-ear. True Wireless eller ej.

Wearables

Smartwatches, pulsure og aktivitetsarmbånd. Få bedre styr på din træning med smarte forudindstillinger. Mærk pulsen på både studier og dig selv, se iltniveauer i blodet og hvor mange kalorier du har forbrændt mellem forelæsningerne. Besvar mails på farten og mål din søvn for at sikre, at du får den hvile, du har brug for. Med den magnetiske opladningsdock til Apple Watch kan du oplade dit Apple Watch på ingen tid.

E-bogslæsere

E-bogslæseren er både mindre og lettere end den gennemsnitlige studielitteratur og kan nemt være i tasken eller i en større lomme. Den rummer også ofte tusinder af bøger og er god ved øjnene. Glem ikke den papirlignende skærm, batteritid til en måned og at den kan bruges i kraftigt sollys. Mange e-bogslæsere er desuden kompatible med bibliotekstjenester, så du kan hente og låne digitale bøger gratis.