Senaste uppdatering: 2019-10-08

Hos Dustin vil vi gerne have, at du skal kunne føle dig tryg, når du afgiver personoplysninger til os. I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvordan vi indsamler og anvender behandler at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Dustin AB, med CVR. nr. 556237-8785 og postadresse Box 1194, 131 27 Nacka Strand, Sverige (i denne politik kaldet ”Dustin”) er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, når Dustin leverer og markedsfører produkter og tjenester, samt ved al øvrig kontakt med Dustin, såsom besøg i vores webshop eller ved supportanmodninger via e-mail og telefon.

Hos Dustin vil vi gerne have, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside, og når vi kommunikerer med dig. Derfor behandler vi personoplysninger til dette formål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse med henblik på at skabe, tilbyde og give dig et personligt tilpasset indhold i vores kommunikation og markedsføring via post, e-mail, sms/mms og telefon med skræddersyede fordele og tilbud, anbefalinger, indbydelser til events og anden information, som vi tror er relevant for dig. For at muliggøre dette gennemføres der analyser af de oplysninger, som Dustin indsamler, såsom f.eks. alder, bopæl, ordrehistorik og brugergenereret data.

N år du registrerer en Dustinkonto i forbindelse med, at du gennemfører et køb hos os, afgiver du blandt andet oplysninger om din postadresse, e-mailadresse og dit telefonnummer. Disse kontaktoplysninger bruger Dustin til at informere om dit kontoforhold samt til at formidle tilbud og anden markedsføring om lignende produkter og tjenester til dig.

Vi kommunikerer normalt vores tilbud via e-mail, brev, sms/mms og telefon. Indimellem kommunikerer vi også via digital annoncering på eksterne websider.

Som indehaver af en Dustinkonto modtager du individuelt tilpasset kommunikation med personlige tilbud, nyheder, produktanbefalinger, indbydelser til events og fordele, der er koblet til netop din konto. Ved at tilpasse vores tilbud og anden kommunikation til dig efter dine oplysninger og din adfærd sikrer vi, at du får relevant information, som er interessant for dig. Desuden giver vi dig en personligt tilpasset oplevelse af vores websted.

Dustin har ret til at give forskellige kunder forskellige fordele og tilbud. Dette indebærer, at Dustin ikke er forpligtet til at give samme fordele eller tilbud til alle kunder. Forskellige tilbud kan for eksempel gives til kunder med forskellige indkøbsmønstre eller indkøbsmængder samt til kunder, som bor inden for et bestemt geografisk område.

For at kunne tilpasse vores fordele, tilbud og kommunikation til dig er det nødvendigt, at Dustin laver analyser på segment- eller individniveau eller samlet niveau baseret på de oplysninger, vi indsamler om dig, eksempelvis alder, bopæl, købshistorik, indstillinger på Mine sider, hvordan du bruger vores websted, hvilke af vores produkter, tjenester og tilbud du har været interesseret i ved at besøge forskellige websider og dele sider, hvordan du har interageret med vores markedskommunikation ved at åbne e-mails og klikke på links, hvilke events du har tilmeldt dig og deltaget i samt resultater af tilfredsheds- eller markedsundersøgelser. Vores tilbagemeldinger fra analyserne danner grundlaget for vores kommunikation med dig samt den information og de tilbud, som præsenteres for dig på vores websted. Gennem sådanne analyser undgår vi også at sende informationer til dig, som du kunne opfatte som unødvendige eller uinteressante. Konklusionerne af vores analyser kan også danne grundlag for, hvordan vi udvikler vores virksomhed, såsom hvilke produkter Dustin køber ind, og hvordan vi forbedrer vores websteder. Alt i alt indebærer vores analyser, at vi behandler dine personoplysninger for at tilgodese både Dustins og vores kunders berettigede interesser i at vurdere, udvikle og forbedre vores produkter, tjenester og systemer.

Du kan når som helst logge ind på Mine sider og modsætte dig vores analyser ved at afslå personlige tilbud, som er tilpasset efter dine oplysninger, præferencer og adfærdsmønstre.

Du kan når som helst ændre indstillingerne for, hvilken kommunikation du ønsker, eller helt frabede dig, at dine kontaktoplysninger anvendes i markedsføringsøjemed. Desuden får du mulighed for at frabede dig vores markedsføring ved hver enkelt udsendelse af markedsføring.

Bemærk, at vigtig information, som ikke vedrører markedsføring af vores produkter eller tjenester, kan blive sendt til dig via post eller e-mail, selv hvis du har frabedt dig markedsføring.