Handelsbetingelser

Version 2024:1 gældende fra den 10 april 2024.

1. Anvendelighed

Disse handelsbetingelser omfatter kun aftaler mellem Dustin A/S (”Dustin Home”) og forbrugere (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk. 1), og gælder fra og med ovenstående dato. Handelsbetingelserne erstatter alle tidligere publicerede handelsbetingelser.

Er du erhvervsdrivende er enhver aftale mellem dig og Dustin Home i stedet omfattet af vores handelsbetingelser for erhverv.

Du kan kun købe varer på Dustin Homes hjemmeside, hvis du accepterer handelsbetingelserne. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere disse handelsbetingelser, samt at udskrive betingelserne hvis du ønsker det.

Du opfordres til at læse handelsbetingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig.

Dit køb hos Dustin Home er underlagt dansk ret.

2. Produktinformation

Varerne, der præsenteres på Dustin Homes hjemmeside, udgør det ordinære sortiment. Ved eventuel forskel på vilkår, produktinformation eller priser, som er angivet på henholdsvis Dustin Homes hjemmeside og i øvrig kommunikation, skal informationen på Dustin Homes hjemmeside have forrang, hvis andet ikke følger af gældende lovgivning.

Generel information om produkter på Dustin Homes hjemmeside (herunder information om deres egenskaber og funktioner) er anført på den respektive produktside. Der henvises til brugermanualen for det pågældende produkt eller producentens hjemmeside for yderligere information.

Alle billeder gengivet på vores hjemmeside er vejledende og de kan alene anvendes til at give en fornemmelse af forskellige farver og nuancer; og ikke som grundlag for valg af en specifik farve eller nuance. Farvegengivelse kan afvige afhængig af skærmtype, printer eller browser.

3. Priser og fragt

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Alle de angivne priser er inklusive moms og angives i danske kroner.

Dustin Home kan frit ændre priserne på hjemmesiden uden forudgående varsel.

Alle ordrer tillægges fragtomkostninger. Du kan se den samlede pris inklusive moms, afgifter og eventuelle fragtomkostninger før du gennemfører købet på hjemmesiden.

Du kan finde mere information om håndteringsomkostninger her.

4. Betaling

Som kunde er du bekendt med og accepterer, at gennemførslen af et køb på Dustin Homes hjemmeside indebærer en betalingsforpligtelse.

Betaling kan ske via kreditkort, faktura eller delbetaling/konto. Betalinger på basis af faktura eller delbetaling/konto administreres af Klarna Bank AB (publ), som vil have ansvar for kreditvurdering, advisering og modtagelse af betaling. Bemærk at kravet i disse tilfælde vil blive overdraget til Klarna Bank AB (publ), og betaling med frigørende virkning kan derfor kun ske til Klarna Bank AB (publ) til den konto, der er oplyst på fakturaen. Ved betaling via faktura/delbetaling kan det blive aktuelt at foretage en kreditvurdering. Ved forsinket betaling tillægges rykkergebyr samt morarente i overensstemmelse med Klarna Bank AB (publ)’s vilkår for faktura og delbetaling/konto.

Mere information om vores betalingsvilkår finder du her.

5. Bestilling og ordrebekræftelse

Når du har lagt de produkter, du ønsker at købe i indkøbsvognen, har du mulighed for at gå videre med bestillingen. I bestillingsprocessen kan du blandt andet vælge leverings- og betalingsmetode. Til sidst i bestillingsprocessen kan du se en oversigt over din bestilling og det totale beløb, der skal betales. Hvis du vælger at betale med Klarna, kan du klikke ”Gå til betaling” for i næste trin at vælge, hvordan du vil betale og bekræfte dit køb ved at klikke ”Betal for bestilling”. Hvis du vælger at betale med betalingskort ved kassen, vil du blive bedt om at udfylde dine kortoplysninger og bekræfte din bestilling ved at klikke ”Afslut køb”. Uanset betalingsmetoden har du afgivet et bindende tilbud, når du har klikket ”Betal for bestilling”, hvilket betyder at du er forpligtet til at betale for de valgte produkter.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. Denne bestillingsbekræftelse indeholder information om indholdet af din ordre. Når ordren ekspederes fra Dustin Homes lager, modtager du en ordrebekræftelse med beskeden ”Din ordre er på vej”. Aftalen er bindende, når ordrebekræftelsen er sendt til dig.

Ved at gennemføre et køb på Dustin Homes hjemmeside accepterer du disse handelsbetingelser. Ved at acceptere handelsbetingelserne er du forpligtet til at overholde vilkårene i deres helhed, og du bekræfter at have læst Dustin Homes persondatapolitik, som der refereres til nedenfor.

Salg foretages ikke til umyndige personer og personer under 18 år.

Du kan altid følge din ordrestatus, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto via dit personlige brugernavn og kodeord.

Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, udnyttelse af fortrydelsesret eller reklamation. Såfremt du i stedet ønsker en kopi af din ordrebekræftelse tilsendt, bedes du kontakte vores kundeservice på [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service.

Alle kontrakter indgås på dansk.

6. Ændring eller afbestilling af ordre

Du kan uden omkostninger ændre din ordre frem til det tidspunkt, hvor du modtager ordrebekræftelsen. Ændringer kan foretages ved at kontakte os vores kundeservice på [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service.

Når du har modtaget ordrebekræftelsen, kan ordren ikke ændres.

Hvis ordren er forudbetalt, kan ordren ikke ændres.

Du kan afbestille hele din ordre uden omkostninger indtil det tidspunkt, hvor dine varer afsendes ved at sende en e-mail herom til [email protected]. Bemærk venligst at en sådan afbestilling først er registreret og godkendt, når dette bekræftes af Dustin Home.

Hvis orden er afsendt på tidspunktet for din afbestilling og den ikke kan henføres til, at du udøver din fortrydelsesret i henhold til afsnit 8, så kan du blive opkrævet forsendelsesomkostninger samt andre omkostninger, som Dustin Home måtte have i forbindelse med afbestillingen.

7. Levering

Vi afsender normalt din vare samme dag, hvis ordren modtages senest kl. 13:30 på en hverdag. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager, medmindre der er aftalt forudbetaling.

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Ordrer leveres normalt som pakke via Bring og kan følges i deres Track & Trace-system. Du kan se forsendelsens nummer via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Du vil altid få omkostninger til fragt af den enkelte ordre oplyst, inden du afgiver bestilling.

Hvis leverancen bliver forsinket, underretter Dustin Home dig snarest muligt herom pr. e-mail. Her vil du også blive oplyst om en ny leveringstid. Du kan uden omkostninger hæve købet, hvis den nye leveringstid ikke er tilfredsstillende. Ophævelse af købet skal ske via vores kundeservice på [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service.

Der er 1 hverdags forventet leveringstid for lagervarer til brofaste øer og 1-3 dage ekstra til ikke-brofaste øer. Derudover leverer vi til afhentningsbutik eller Swipbox-pakkeautomat. Bring pallevarer leveres til fortovskant.

Varer købt på Dustin Homes hjemmeside kan ikke afhentes hos Dustin Home eller delleveres.

Alle produkter og varer købt hos Dustin Home forbliver Dustin Homes ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler Dustin Home indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er leveret til dig.

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark. Vi leverer ikke til oversøiske og udenlandske modtageradresser (inkl. Grønland og Færøerne).

Uafhentede pakker kan pålægges et gebyr på kr. 300, som skal dække Dustin Homes omkostninger til fragt og administration. Hvis du fortryder købet og vil returnere varen, skal du følge retningslinjerne for returnering af varer, som er beskrevet nedenfor.

Du kan finde mere information om vores leveringsbetingelser her.

8. Fortrydelsesret

Ved køb af varer fra Dustin Homes hjemmeside har du i henhold til Forbrugeraftaleloven i visse tilfælde ret til at træde tilbage fra købsaftalen uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

Du har ret til at undersøge varen i den udstrækning, som kræves for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Du kan dog hæfte for en forringelse af varens værdi over for Dustin Home, hvis varen har været brugt eller håndteret på en måde, der går ud over, hvad der er nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. En sådan værdiforringelse vil blive fratrukket det beløb, der tilbagebetales i overensstemmelse med nedenstående, og det beløb der fratrækkes kan i visse tilfælde modsvare varens pris.

Ved enkeltvis levering af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Ved køb af plomberede software og/eller lyd- eller billedoptagelser, gælder fortrydelsesretten kun så længe forseglingen ikke er brudt. Fortrydelsesretten finder heller ikke anvendelse i relation til software, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.

For at udøve fortrydelsesretten skal du give besked om din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (dvs. ved postbesørget brev eller e-mail) til vores kundeservicecenter på en af de adresser, der er angivet nedenfor under punktet ”Kontakt os” med angivelse af dit navn, kundenummer, ordrenummer og varenummer på den vare, som du ønsker at returnere. Du kan også udøve din fortrydelsesret ved at anvende standardfortrydelsesformularen, der kan hentes her, og sende den til Dustin Home på en af de adresser, der er angivet nedenfor under punktet ”Kontakt os”.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du skal returnere varerne eller aflevere dem til Dustin Home uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret Dustin Home om udøvelsen af din fortrydelsesret.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

For produkter, hvor fortrydelsesretten er udløbet, accepterer Dustin Home i op til 60 dage efter fakturadato, at varen returneres til fuld refusion. For at være gyldig under dette, må produktet ikke være åbnet, brugt eller ødelagt. Forbrugeren afholder omkostninger til returnering. Returretten gælder kun for forbrugere, ikke erhvervskunder.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Ønsker du dine penge retur, vil beløbet som udgangspunkt blive ført automatisk tilbage til det betalingskort, som du betalte ordren med oprindeligt. Alternativt vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal i så fald bruge følgende oplysninger:

  • Bankens navn
  • Registreringsnummer (4 cifre)
  • Kontonummer (10 cifre)

9. Ret til returnering af varer

For varer, hvor fortrydelsesretten er udløbet, accepterer Dustin Home i op til 60 dage efter fakturadato, at varen returneres til fuld refusion. Det er en forudsætning, at varen ikke har været åbnet, brugt eller er blevet ødelagt. Ønsker du at udøve denne ret skal du selve afholde omkostninger til returnering. Returretten gælder kun for forbrugere, ikke erhvervskunder.

10. Reklamationsret

Du bør undersøge alle varer ved modtagelse, så du sikrer dig, at de er fejlfri, og fungerer som de skal, samt at de har de forventede egenskaber.

Vil du påberåbe dig en mangel, skal du give Dustin Home meddelelse herom inden for rimelig tid, efter, at du har opdaget manglen. I modsat fald fortaber du retten til at påberåbe dig manglen. Meddelelse givet inden to måneder efter, at du opdagede manglen, er altid rettidig. Har du ikke inden 2 år efter salgsgenstandens overgivelse til dig meddelt Dustin Home, at du vil påberåbe dig en mangel, kan du ikke senere gøre den gældende, medmindre vi har påtaget os at indestå for genstanden i længere tid.

Hvis du vil udøve din reklamationsret, skal du kontakte Dustin Home, gerne via ”Min Konto” på www.dustinhome.dk/service/returnering-fejlkoeb hvor du opretter en sag for at få et returnummer. Formålet med returnummeret er at lette identifikation og administration af returvaren. Modtagelse af et returnummer betyder ikke, at Dustin Home har imødekommet eller godkendt reklamationen. Varen skal derefter returneres til Dustin Home. Dit returnummer er gyldigt i 14 dage, og varen skal returneres til Dustin Home inden for disse 14 dage.

Hvis du ikke har en kundekonto eller ikke kan kontakte os via hjemmesiden, bedes du kontakte vores kundeservicecenter på en af de måder, der er angivet nedenfor under punktet ”Kontakt os”.

Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, og du har reklameret rettidigt, udbedrer vi sådanne fejl eller mangler inden for rimelig tid.

Hvis det viser sig ikke at være muligt eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter returnering af den mangelfulde vare. Vi refunderer dig desuden eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Hvis hverken reparation eller omlevering er muligt, refunderer vi i stedet købesummen, inklusive dine udgifter til returnering af varen uden unødig forsinkelse og senest inden for 14 dage fra tidspunktet, hvor du gav Dustin Home besked om at ophæve købet.

Dustin Home kontrollerer og tester de returnerede varer i overensstemmelse med den fejlbeskrivelse, som du har givet. Dustin Home henstiller derfor til, at fejlbeskrivelsen gøres så udførlig som muligt. Finder Dustin Home, at varen ikke lider af en defekt, som Dustin Home er ansvarlig for (eksempelvis fordi at defekten skyldes forkert brug), pålægges et gebyr for fejlsøgning og Dustin Homes omkostninger til returnering af varen.

Bestemmelser i dette afsnit 10 træder ikke i stedet for dine øvrige rettigheder efter Købeloven, herunder retten til at kræve forholdsmæssigt afslag.

11. Returnering

Returnering af varer, som er behæftet med fejl eller mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller omlevering, sker efter følgende procedure: Vi beder dig kontakte vores kundeservice via [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service med angivelse af dit navn, kundenummer, ordrenummer og varenummer på den vare, som du ønsker at returnere.

Ved udnyttelse af fortrydelsesretten, afbestillingsretten samt reklamationsretten står du for omkostningerne ved returnering til Dustin Home. Du bærer desuden risikoen for at varen beskadiges eller bortkommer, indtil den er kommet frem til Dustin Home. Returneres varen med en af Dustin Home udleveret adresseseddel, bærer Dustin Home risikoen for at varen beskadiges eller bortkommer fra det øjeblik, du afleverer varen hos fragtfører/posthus.

Hvis en reklamation imødekommes af Dustin Home, modtager du godtgørelse for dine fragtomkostninger.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

  • Dustin A/S
  • c/o Customer Service
  • Åhave Parkvej 27
  • 8260 Viby

Du kan finde mere information om returnering her.

12. Transportskader

Det er vigtigt, at du sikrer, at din pakke er uskadt, når du modtager den. Er din pakke beskadiget, skal du bede fragtmanden om at notere skaden inden modtagelse eller nægte at modtage pakken. Transportskader bør dokumenteres og helst ved billeder, som tydeligt viser skaden på produktet/produkterne, emballagens tilstand, eventuelle skader på shock absorberende indvendig emballage samt fragtbrevet. Bliver du opmærksom på en transportskade, bør du beholde emballagen, indtil klagen herom er håndteret af Dustin.

Transportskader skal anmeldes omgående til Dustin Home kundeservice på [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service.

Hvis du først opdager skaden, efter du har åbnet pakken, skal du på samme måde også reklamere omgående til Dustin Home.

13. Garanti

Garantiperioden er forskellig på de enkelte produkter, og garantiperioden specificeres i produktinformationen for det enkelte produkt. Garantispørgsmål håndteres på forskellig vis afhængig af varens art og egenskaber. I visse tilfælde håndteres garantispørgsmål af producenten eller dennes autoriserede værksteder. I andre tilfælde håndteres garantispørgsmål af Dustin Home direkte. Du er velkommen til at kontakte Dustin Home omkring garantispørgsmål vedrørende et specifikt produkt.

Dustin Home yder ikke yderligere garantier udover de garantier som producenten af et specifikt produkt måtte stille.

14. Ansvar for fejl

Dustin Homes ansvar for tab (såvel direkte som indirekte), herunder som følge af fejl, forsendelse eller skade forårsaget af mangelfulde produkter eller services, er begrænset til hvad der følger eksplicit af disse handelsbetingelser samt af lovgivningen i øvrigt. Yderligere rettigheder for dig som forbruger kan dog følge af den enkelte producents egne slutkundegarantier.

Dustin Home kan – medmindre andet følger af ufravigelig gældende ret – i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader (eksempelvis driftstab eller avancetab), herunder eksempelvis sådanne tab der skyldes forkert brug af udstyr eller information, eller tab af data. Dustin Home er heller ikke ansvarlig for fejl i digitalt indhold eller digitale services, hvis du ikke i rimeligt omfang søger at løse problemet i samarbejde med Dustin Home.

15. Teknisk support

For teknisk support og almindelige brugerspørgsmål kan Dustin Home henvise dig til de respektive producenter, samt i nogle tilfælde til producentens eksterne betalingssupporttjenester. Kontaktinformationer på relevante producenter findes på Dustin Homes hjemmeside under fanen Teknisk support. Enkelte producenters support kan være på engelsk. Dustin Home yder ikke teknisk support.

16. Behandling af personoplysninger

Du kan læse vores politik for behandling af personoplysninger i vores Integritetspolitik.

17. Kundekonto

Loginoplysninger (brugernavn og adgangskode) til kundekontoen på Dustin Homes hjemmeside skal håndteres fortroligt, således at oplysningerne ikke kommer til uvedkommende personers kendskab. Hvis du giver oplysningerne til tredjemand, accepterer du, at denne person kan lave bestillinger i dit navn, og du er betalingspligtig for sådanne bestillinger. Får du kendskab til at en uvedkommende person har dine loginoplysninger skal du omgående meddele dette til Dustin Home og samtidig skifte din adgangskode.

Du kan læse mere om brug af kundekonto her.

18. Særlige betingelser for software

Al tilgængelig software, der kan hentes på Dustin Homes hjemmeside, er de respektive producenters ophavsretligt beskyttede værker. Ved køb af softwareprodukter opnår du som bruger ikke nogen anden ret til produktet, end den ret som følger af den licensaftale, der medfølger det enkelte softwareprodukt.

19. Immaterielle rettigheder

Leverancer i form af bøger, computerspil, software og lyd- eller billedoptagelser mv. er beskyttet efter ophavsretsloven og anden lovgivning.

Uautoriseret kopiering, spredning eller offentlig fremførelse af sådanne leverancer kan være i strid med ophavsretsloven og kan resultere i civilretlige såvel som strafferetlige sanktioner.

Det er tilladt at fremstille eksemplarer af de nævnte værker til privat brug i overensstemmelse med ophavsretslovens bestemmelser herom.

20. Links til tredjemands hjemmesider

Links på Dustin Homes hjemmeside giver den besøgende mulighed for at forlade hjemmesiden. De hjemmesider der linkes til kontrolleres ikke af Dustin Home, og Dustin Home har intet ansvar for indholdet på hjemmesiderne eller det specifikke indhold, der linkes til. Dustin Home linker kun til de pågældende hjemmesider for at gøre det lettere at finde dem og Dustin Home et link til en hjemmeside indebærer ikke, at Dustin Home har godkendt indholdet af den pågældende hjemmeside.

21. Reeksport

Kunden må ikke sælge, eksportere eller reeksportere, direkte eller indirekte, nogen varer, til Den Russiske Føderation eller til brug i Den Russiske Føderation, der leveres i henhold til eller i forbindelse med denne aftale, og som falder ind under anvendelsesområdet for artikel 12g i Rådets forordning (EU) nr. 833/2014. Enhver overtrædelse af dette forbud udgør en væsentlig misligholdelse, som giver Dustin ret til at opsige eller ophæve aftalen og til at søge passende kompensation eller erstatning for Dustin.

22. Øvrige betingelser

Dustin Home kan ikke holdes ansvarlig for hindringer som opstår som følge af omstændigheder udenfor Dustin Homes kontrol, herunder krig eller krigslignende hændelser, optøjer og lignende uroligheder, ekstreme vejrforhold, forstyrrelser i forsyningsled, langvarige strømafbrydelser, generel varemangel, eksport- og importrestriktioner, lovregulering eller andre påbud fra danske eller udenlandske myndigheder, strejke, lockout, blokade eller anden arbejdshindring, brand, lynnedslag, eksplosion eller anden ulykke.

Dustin Home forbeholder sig retten til ændring af al information på Dustin Homes hjemmeside uden foregående advisering, herunder men ikke begrænset til priser, tekniske specifikationer og produktudbud. Sådanne ændringer kan dog ikke ændres med virkning for allerede indgåede købsaftaler.

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Produktoplysninger på Dustin Homes hjemmeside udgør ikke nogen indeståelse for produktets brugbarhed og egnethed og garanterer ikke andet end direkte angivet. Aktuelle tilbud gælder så længe den pågældende vare er på lager, eller til at Dustin Home ændrer tilbuddet. Dustin Home forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser til enhver tid.

Hvis leverancen omfatter hardware eller software, kan denne del af leverancen tillige være omfattet af særlige licens- og garantivilkår udstedt af tredjepartsleverandøren. Nogle af disse vilkår er såkaldte "clik-wrap"- eller "shrink-wrap-aftaler", og indgås direkte mellem dig og tredjepartsleverandøren uden noget ansvar for Dustin Home. Dette vil endvidere fremgå af den konkrete produktinformation.

23. Tvister og forbrugerklager

Oplever du fejl eller mangler ved dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte Dustins Homes kundeservice på [email protected] eller på chatten på www.dustinhome.dk/service, så vi kan finde frem til en tilfredsstillende løsning.

Er det ikke muligt at finde frem til en løsning, er Dustin Home, i henhold til Forbrugerklageloven pr. 1 oktober 2015, omfattet af følgende alternative tvistløsningsorgan:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Forbrugerklager over Dustin Home indbringes til Klageportalen i Nævnenes hus via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside klagonline.forbrug.dk.

Du kan også bruge den Europæiske Kommissions online portal for tvistløsning; https://ec.europa.eu/consumers/odr.

24. Kontakt os

Dustin A/S
Adresse: Åhave Parkvej 27, 8260 Viby J
Email: [email protected]
CVR-nummer: 26 09 21 83