Sådan fungerer software, der er tilgængelig for download

Vil du købe software, men slippe for leveringstid, cd’er og bokse? Så bør du overveje software, der kan downloades. Vi tilbyder nemlig masser af software, du kan downloade, så snart du har gennemført din ordre. Sådan fungerer det:

Hvilke produkter kan downloades?

For at finde ud af, om produktet er tilgængeligt for download, skal du se dets lagerstatus. Står der  ”Tilgængelig for download”, kan produktet downloades.

Hvordan foregår det?

Gennemfør ordren som normalt og følg derefter alle trin i købsprocessen. Når du har gjort dette, modtager du en ordrebekræftelse, hvori det oplyses, at betalingen bearbejdes. Når betalingen er gennemført, kan du downloade produktet. Dette kan tage op til 15 minutter, men det går ofte hurtigere.

Hvordan downloader jeg mit produkt?

Det kan foregå på forskellige måder afhængig af, hvilken software, du har købt; Nogle programmer får du et direkte link til, mens andre skal downloades vha. en downloadklient.

  1. Når betalingen er gennemført, får du en e-mail, der bekræfter, at produktet er klar til download. Log på din konto og find ordren i din ordrehistorik under ”Min konto” i toppen af siden. Du finder også et direkte link til siden i den e-mail, du har modtaget.
  2. I din ordre finder du en produktnøgle og et link til download af softwaren. Herefter starter forskellige processer afhængig af produktet. Herunder finder du en uddybning af de forskellige downloadprocesser, så du nemt kan gennemskue, hvad der gælder for dit produkt. 
    1. Download starter med det samme.
    2. Du bliver sendt videre til producentens hjemmeside, hvor du følger deres instruktioner for download. Du skal måske have adgang til din produktnøgle allerede i dette trin.
    3. Linket fører til en downloadklient, som du først downloader og derefter starter, hvorefter den sørger for sikker download af din software.
  3. Når du har downloadet din software, er du næsten færdig. Det næste trin er at installere programmet og eventuelt bruge din produktnøgle for at få det til at fungere.