Betalingsmuligheder

Priserne på Dustin home's hjemmeside opdateres i realtid og vises inklusive moms. Priserne er angivet i danskekroner, og der tillægges fragt på hver bestilling som angivet nedenfor. Dustin home har ret til at ændre de tilbudte priser på hjemmesiden og i øvrige publikationer uden forudgående varsel. Mellem Dustin home og kunden gælder den aftalte pris, medmindre andet er aftalt.

Salg kan ikke finde sted til umyndige eller personer under 18 år. Levering sker kun inden for Danmark. Uafhentede pakker pålægges et gebyr på kr. 300, som skal dække Dustin home’s omkostninger til fragt og administration.

Ordreafgivelse

Ved ordreafgivelse sendes en modtagelsesbekræftelse med titlen Ordrebekræftelse via e-mail. Modtagelsesbekræftelsen indeholder oplysninger om ordrens indhold. Når ordren ekspederes fra Dustin home’s lager, modtager kunden en meddelelse via e-mail om, at ordren er på vej, samt en faktura.

Ved åbenlyse fejl som f.eks. fejl i beskrivelsen eller lignende med hensyn til pris eller de produktoplysninger, der er angivet i modtagelsesbekræftelsen eller fakturaen, har Dustin home ret til at korrigere en sådan pris eller information, hvorefter der sendes en ny modtagelsesbekræftelse og en ny faktura. Kunden har ret til at annullere sin ordre uden omkostninger, hvis korrektionerne ikke accepteres.

Ved betaling via Klarna tager vi forbehold for udsolgte varer i perioden, hvor kundens kreditansøgning behandles.

Klarnas betalingsløsninger

Håndter dine fakturaer

Log ind her eller via Klarna-appen for at se og håndtere alle fakturaer.

MobilePay

Betal nemt og sikkert med mobilappen MobilePay som du kan indstallere på både iPhone/iPad og Android. Du kan bruge MobilePay uanset, hvilken bank du har.

  1. Vælg 'Betal med MobilePay' ved kassen.
  2. Indtast mobilnummer.
  3. Du modtager en push-besked.
  4. Godkend betalingen med et swipe i MobilePay.

Problemer? Ikke noget problem

Uanset hvilken tid på døgnet, du får problemer, så sidder Klarna klar på chatten og hjælper dig med at finde løsningen. Døgnet rundt. 24/7. Begynd med at logge ind i Klarna-appen, eller klik her.

Klarnas behandling af personoplysninger

Personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Klarna behandler primært personoplysninger med henblik på at foretage identifikation, kundeanalyse, kreditkontrol, markedsføring og forretningsudvikling. CPR-nummer anvendes som kundenummer i forbindelse med kundehåndteringen. Se Klarnas databeskyttelsespolitik for en nærmere beskrivelse af Klarnas behandling af personoplysninger.

Når du bruger Klarna Faktura, accepterer du Klarnas brug af dine personoplysninger i overensstemmelse med Klarnas databeskyttelsespolitik, herunder overførsel til særligt udvalgte partnere eller til lande eller stater uden for EU/EØS-området.

Har du yderligere spørgsmål eller overvejelser, er du velkommen til at ringe til Klarna på 69 91 88 81, mandag-fredag 09:00 – 17:00.