Multimedia

Sony WH-1000XM3

Sonys tredje generation af de velkendte trådløse Sony WH-1000XM3 er støjreducerende over ear-høretelefoner, som forfiner alt det, der var godt ved forgængerne. HD-støjreduceringsprocessoren QN1 lader dig finde det nødvendige fokus eller bare lytte uden forstyrrelser. Smart lytning med justerbar lydkontrol justerer og sammenligner automatisk indstillingerne for omgivelsernes lyde med det, du laver. Det er ikke mærkeligt, at de trykaflastende og komfortable høretelefoner blev kåret til årets bedste støjreducerende høretelefoner 2018-2019.

Sony WF-1000XM3 NC

Ligesom de tidligere nævnte over ear-høretelefoner, er Sony WF-1000XM3 NC udstyret med brancheførende støjreducering, som blokerer for omgivelsernes støj. Indeni høretelefonerne er der et lillebitte men kraftfuldt 6 mm-element, som giver en klar, fyldig og heldækkende lyd. Find fokus, luk omgivelserne ude og pas på hørelsen takket være HD-støjreduceringsprocessoren QN1e. Alle lyde blokeres dog ikke, eftersom der er en risiko for, at du ikke opfatter det, der sker rundt omkring dig.

A100 Walkman

Husker du det kendte citat ”Is that i Walkman in your pocket...?” Walkman fejrer i hvert fald 40 år med A100 Walkman, en ægte retromodel. Selv kassettebåndet er tilbage, selvom det bare er et billede i selve enheden. Med High Resolution Audio og farver, der passer til lige præcis dig og din livsstil, lader NW-A100 med Android™ dig bruge dine favoritapps til streaming og musik direkte i din Walkman.

Sony SRS-XB10

Med sine 260 gram er Sony SRS-XB10 let at have med. Den smarte bærbare højtaler byder på et forbavsende rigt lydbillede med intensiv bas.

Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080 leverer højkvalitativ 360-graders surround sound, som giver præcist positioneret lyd, uanset hvor du er. 7.1.2-højtalerkanalerne, inklusive den bagerste fantomhøjtaler, omslutter dig med lyd fra alle retninger. Selv fra oven. Surround sound-systemet byder på enkel Bluetooth-tilslutning med NFC One touch. WiFi, AirPlay og Chromecast er selvfølgelig indbygget, så du kan streame musik.

Flere produkter:

Foto

SONY A7 III ILCE-7M3

Tag billeder i fri hånd uden rystelser med den indbyggede 5-aksede billedstabilisering i SONY A7 III ILCE-7M3. Det spejlløse fuldformatkamera har plads til to hukommelseskort, så du har mulighed for at optage en hel del uden at være begrænset af hukommelsen. Optag 4K-video og programmér og skræddersy knapperne udenpå kameraet med de funktioner, du vil have skal være let tilgængelige. Den nye bagbelyste CMOS-sensor på 24,2 megapixel leverer billeder af højeste kvalitet i de mest varierende lysforhold, autofokussystemet gør det nemmere at følge motiver, som bevæger sig på en uforudsigelig måde, og serieoptagelse med 10 billeder pr. sekund optager alle typer af motiver. Det er derfor det blev årets kamera 2018-2019.

Sony A6600 Body

Sony A6600 Body lader alt fra entusiaster til professionelle skabe fangende film og dele deres historier med verden. Nyd utrolig performance og funktioner i et kompakt hus, med verdens højeste AF-hastighed, bred AF-dækning og motivsporing. Den 5-aksede optiske billedstabilisering sikrer fantastisk billedkvalitet for både stillbilleder og højopløst 4K HDR-filmoptagelse (HLG). Det skader heller ikke, at kameraet er udstyret med et højkapacitetsbatteri, eller at udgangene til høretelefoner og mikrofon gør filmoptagelserne nemmere.

Sony A6100 Body

Det mindre og noget lettere Sony A6100 Body er lettere at have med i tasken end fuldformatkameraet, eftersom APS-C-sensoren er mindre. Det er stadig et meget godt kamera. Følg motivet med pålidelig præcision, tag op til 11 billeder pr. sekund og få bedre billeder i svage lysforhold takket være en strålende støjdæmpning. Nævnte vi hurtigt autofokus og indbygget billedstabilisering?

Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss

På jagt efter et objektiv, som fungerer med alle kameraerne på denne side? Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss er svaret på spørgsmålet. Objektivet lukker meget lys ind og giver en flot uskarp baggrund. På fuldformatkameraet er det et normalobjektiv. På APS-C-kameraerne er det et godt portrætobjektiv.

Flere produkter:

Playstation

Sony Playstation 4 Slim 1TB

Sony PlayStation 4 Slim 1TB - Inkl. Call of Duty: Modern Warfare er en komplet PlayStation 4-pakke, hvor efterårets store titel Call of Duty: Modern Warfare medfølger. Påvirk den globale magtbalance som Tier One-operatør. I pakken indgår en mere elegant og mindre PlayStation 4 Slim 1TB, en ergonomisk og intuitiv Dualshock v2-controller i sort og Call of Duty på Blu-ray. De største filmoplevelser og mest omsluttende spil venter på dig sammen med en masse eksklusivt PlayStation-indhold.

Sony PlayStation 4 Pro

For dig, der slet ikke vil gå på kompromis, foreslår vi Sony PlayStation 4 Pro. Med ekstremt stor kraft og muligheden for at åbne op for højere grafikindstillinger i dine spil, er det bare at læne sig tilbage. Nyd, at PS4-spillene får nyt liv med skarp grafik, intensive farver og et mere stabilt game-flow. Spil de seneste spil med fantastisk skarphed takket være dynamisk 4K. Hold udkig efter mærket PS4 Pro Enhanced, så du ser, hvilke spil, som udnytter kræfterne i PS4 Pro.

Sony PlayStation VR Mega Pack V2

Sony PlayStation VR Mega Pack V2 inkl. kamera og 5 spil er en VR-pakke med headset, kamera og nogle af de absolut bedste VR-spil. Træd ind i en anden verden og spil Astro Bot Rescue Mission, Elder Scrolls V: Skyrim VR, Resident Evil 7 Biohazard, Everybody's Golf VR og PlayStation VR Worlds. Hvis du vil tage dit gaming til det næste niveau, er der yderligere en dimension med et stort udvalg af VR-oplevelser og VR-film. For ikke at tale om alle hundredvis af videoer fra verdensførende VR-skabere.

Flere produkter: