MOMENTUM True Wireless

Kompromisløs lyd. State-of-the-art-teknologi og forfinet design mødes i
Sennheisers True Wireless premium in-ear-høretelefoner.

Person wearing Momentum True Wireless

Lyt til en enestående lyd

Få musikken, du elsker, til at lyde endnu bedre - når du vil, hvor du vil. Disse elegante øretelefoner med indbygget Sennheiser-teknologi garanterer overlegen stereolyd - når som helst. Takket være avanceret apt-X Low Latency-kompatibilitet får du perfekt synkroniseret lyd samtidigt med, at de 2 mikrofoner med Beamforming-teknologi altid lader dig være bevidst om dine omgivelser - med eller uden musik i ørerne.

Close up picture of Momentum True Wireless

Design med tidløs elegance

Lækre detaljer og en højtudviklet æstetik gør de små og lette, blanke øretelefoner til både et lytteinstrument og et elegant tilbehør. Med eksklusive, sorte huse, polerede metalringe og guldbelagte opladerstik mødes form og funktion i et ikonisk design. En kompakt opladeretui udvider batteritiden fra 4 til 12 timer, så du kan nyde din musik hele dagen - i mange år fremover.

Person wearing Momentum True Wireless

Komfort dagen lang

Det er nemt at tage din musik med dig hele dagen. De lette, og drypafvisende øretelefoner leveres med adaptere i 4 forskellige størrelser, designet ergonomisk for den optimale pasform. Bare slut dem til og brug det intuitive touch-interface til at styre din musik og besvare telefonopkald eller aktiver din talestyringsfunktion med et enkelt tryk eller swipe.

Momentum True Wireless settings

Dine indstillinger - din oplevelse

Hør musik på din måde med Sennheisers Smart Control, den næste generations app. Denne gratis-app til iOS og Android gør det nemt at styre, opdatere og konfigurere dine høretelefoner, headset eller soundbar på en personlig måde.