Ørepropper med lyden i fokus

I de sidste 75 år har Sennheiser haft fokus på lyd. Det gælder også for de nye MOMENTUM True Wireless 2. Takket være førende lydteknologi og -innovation giver de nye ørepropper den bedste lytteoplevelse, uanset tid og sted. Fremstillet i fremragende kvalitet til den mest krævende lytter, med forbedret ergonomi til brug hele dagen og optimeret berøringskontrol for en mere personlig oplevelse, der har til formål at gøre livet enklere og din hverdag bedre.

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Stereolyd uden sidestykke

Fra klassisk til pop - alle typer musik lyder bedre med de særligt udviklede driver-enheder i de nye MOMENTUM True Wireless 2 ørepropper, takket være deres dybe bas, naturlige mellemtoner og klare, detaljerede diskant.

Og nu kan du skræddersy din lytteoplevelse med indbyggede equalizere og opnå fremragende lydkvalitet på dine egne betingelser.

Til produktet

Din lyd. Dit fokus.

Koncentrer dig om den rette ting på rette tidspunkt med MOMENTUM True Wireless 2. Luk omgivelserne ude og fokuser på den medrivende sang, det vigtige afsnit eller den spontane opringning med den nye aktive støjdæmpningsfunktion. Den samarbejder med øreproppernes fremragende passive støjisolering, så du nu kan opleve utrolig hi-fi-lyd selv i støjende omgivelser. Samtidig kan du helt problemfrit skifte fokus og lytte til omgivelserne takke været Transparent Hearing.

sennheiser momentum true wireless 2
Closeup product image of momentum true wireless white

Komfortabel lytteoplevelse hele dagen

Det forbedrede design betyder, at du nu kan nyde lange playlists, venteperioder og telefonmøder, der trækker i langdrag, med ørepropper der sidder så behageligt, at du glemmer, du har dem i. De nye MOMENTUM True Wireless 2 er omhyggeligt udviklet til, at du med fornøjelse kan bruge dem hele dagen - fra den nye ergonomiske udformning, der giver den bedst mulige pasform og til de 28 timers batteritid med ladeboks og imponerende 7 timers drift på en enkelt opladning.

Man wearing the earbuds

Passer intuitivt til dine behov

De brugertilpassede berøringskontroller i begge ørepropper er udviklet til at gøre din hverdag nemmere. Med en enkelt berøring kan du let styre din lyd og dine opringninger eller aktivere din Google Assistant eller Apple Siri. Og med Smart Pause går du aldrig glip af så meget som et sekund af din yndlingssang - den stopper automatisk, når du tager ørepropperne ud, og starter igen, helt uden problemer, når du sætter dem i igen.

Product image closeup

Designet med omhu. Leveret med overskud

MOMENTUM True Wireless 2 er udviklet til at forme fremtidens lydoplevelser og kombinerer den mest innovative teknologi med materialer af højeste kvalitet og omhyggeligt håndværk. Dette omfatter forbedret IPX4-klassificeret vandafvisning, hvilket betyder, at de aldrig vil tage skade af hverken regn eller sved. Nu kan du være helt sikker på, at du har fundet de rigtige ørepropper, uanset din livsstil.

7 mm dynamisk audio-driver

Oplev stereolyd uden sidestykke, takket være Sennheisers unikke 7 mm dynamiske audio-drivere.

Indbygget equalizer

Skab din egen lydoplevelse med en indbygget equalizer og få forbløffende lydkvalitet, som du selv kan styre.

Aktiv støjdæmpning

Luk omgivelserne ude og fokuser på den dybe bas, de naturlige mellemtoner og den klare diskant takket være aktiv støjdæmpning.

Transparent Hearing

Sæt din playlist på pause og fokuser på dine omgivelser uden at skulle fjerne ørepropperne med Transparent Hearing-funktionen.

Op til 28 timers spilletid

Oplev uafbrudt spilletid i op til 7 timer med det nye batteri, og mulighed for op til 28 timer med ladeboksen.

Forbedret ergonomisk design

Lyst til en filmmaraton? Med det ergonomiske design kan du få en lytteoplevelse uden sidestykke med utrolig komfort.

Brugertilpassede kontroller

Kontroller din fremragende lyd med brugertilpasset touchpad-teknologi indbygget i begge ørepropper.

Smart Pause

Gå aldrig glip af så meget som et sekund af din yndlingssang. Smart Pause stopper automatisk, når du tager ørepropperne ud, og starter samme sted, når du sætter dem i igen.

IPX4-klassificeret

Oplev en fremragende lydoplevelse hvor som helst takket være IPX4-klassificeret vandafvisning.

Understøtter taleassistent

Det er let at aktivere Google Assistant og Apple Siri med et tryk på knappen, og du kan høre deres svar højt og tydeligt.

What Hifi

What hi-fi logo