MOMENTUM Wireless

Sennheiser headphones on table

Hold rytmen.

Nye MOMENTUM Wireless skaber en uovertruffen lytteoplevelse. Hovedtelefonerne adskiller de enkelte frekvenser ved at reproducere den afbalancerede dybde i en studieoptagelse, så du kan høre bas, mellemtoner og diskant sammen i perfekt harmoni. Det betyder, at du mærker alt lige fra pulserende bas på din daglige tur til og fra arbejde og til den beroligende rytme i dine yndlingsminder.

Sennheiser headphones on table

Få det hele med.

MOMENTUM Wireless betjenes med intuitive indstillinger designet til enhver situation. Uanset om det drejer sig om et opkald i professionel sammenhæng eller et opkald til en ven, eller du bare hygger dig i din egen lydboble, så sørger Auto On/Off og Smart Pause for, at du aldrig går glip af noget.

Person walking with headphones on

Din lyd, på dine betingelser

Funktionerne Active Noise Cancellation og Transparent Hearing gør det muligt at opleve din lydverden, som det passer dig. Den avancerede Active Noise Cancellation har tre indstillinger, som hver især er skræddersyet til forskellige omgivelser. Og med funktionen Transparent Hearing kan du nyde musik og samtidig være til stede i forskellige situationer.