Forestil dig et tv, der er flot at se på, selv når det er slukket. Hvor et stilrent design og et smart, transparent kabel gør, at du slipper for at bekymre dig om, at tv’et bliver en elefant i rummet. Hvor dine favoritfilm får liv, selv når du ser tv på en solfyldt sommerdag. QLED TV er netop det tv. Læs mere om det mægtige tv, som byder på uovertrufne seeroplevelser, helt uden forstyrrelser.

At tv’erne er blevet større er ikke nogen nyhed. Men QLED TV adskiller sig fra de andre takket være evnen til harmonisk at smelte ind i sine omgivelser uden en masse kabelrod. Med Ambient Mode kan du trylle den store sorte skærm væk ved at vise flot indhold, når du ikke ser tv. Og når familien samles for at se den seneste blockbusterfilm, kan I opleve filmen, ligesom produceren forestillede sig. QLED TV har 100% farvevolumen og fanger alle subtile detaljer og nuancer, som giver den smukke slutscene liv. Og takket være antigenskinteknologien Ultra Black Elite og Q Contrast Elite slipper I for at skulle gætte, hvem, der er hvem i mørke og lyse scener. QLED TV-teknologien gør, at du ser alle detaljer krystalklart og lader lyset give farverne liv - selv i midnatssolens land.

No screen burn

No Screen Burn med Samsung QLED TV

At se film med sorte kanter, kanaler med faste logos eller spil med statiske menuer kan være indhold, der risikerer at give indbrænding. Med Samsung Quantum Dot-teknologi får du et tv, som overtræffer Ultra HD 4K-standarder uden risiko for indbrænding.

Når du køber et 2018 QLED TV* tilbyder Samsung 10-års indbrændingsgaranti på skærmen samt Quantum Dot kvalitetssikring. Garantien gælder 10 år fra købsdatoen.

*For at aktivere garantien og gøre den gældende, skal du bruge en kopi af købskvittering samt registrere dig på Samsungs hjemmeside senest 90 dage efter køb.
Accessories Soundbar

Tilbehør, der tager dine oplevelser til det næste niveau

Hvad er det, der får dig til at sidde på nåle, når du ser en spændende thriller, eller får tårerne til at trille under en romantisk komedie? Udover billedkvalitet, må man ikke glemme lyden eller selve placeringen af tv’et. Opdag en verden af stilrent tilbehør, så du kan fordybe dig i dine favoritfilm. Med No Gap Wall Mount kan du nemt montere et QLED TV på væggen eller på et af de fine og diskrete stativer overalt i rummet, eftersom tv'ets bagside har en jævn overflade uden kabler.

Det gør det nemt for dig at placere det, hvor det passer bedst ind i indretningen. En Samsung Soundbar gør det muligt at forsvinde ind i filmens verden med surround sound-oplevelser, som fylder hele rummet. Og når QLED TV møder en Samsung Soundbar, fanges hver eneste detalje i dialog, musik eller billeder, så du tager hjemmebiografen til det næste niveau.

Gaming Xbox

En komplet gaming-oplevelse

Få fantastiske spiloplevelser på et tv, som giver nyt liv til dine spil. Med QLED TV kan du glæde dig til omsluttende oplevelser, så det vil føles, som om du rent faktisk var til stede i det vilde Western på flugt fra lovens lange arm eller ude på racerbanen, når du spiller dine spil. Tv'et er udstyret med Auto Game Mode, som registrerer spillekonsoller og tilpasser skærmens indstillinger for at give en optimeret spiloplevelse.

Når Xbox One X møder QLED TV, får du et match, som er ligeså perfekt som pommes frites med ketchup. Spillekonsollen er lavet til 4K HDR-spil, og QLED TV er kendt for sine utrolige 4K-billeder HDR-teknologi, som giver nyt liv til dine spil med sit usammenlignelige omfang af lysstyrke og kontraster. Fordyb dig i spillets utrolige verdener med krystalklare kontraster, enestående farvenuancer og naturtro detaljer. Og med QLED TV’ets design, som benytter ét transparent kabel, kan du placere din spillekonsol, hvor den passer bedst ind i indretningen.