QLED Q9FN er Samsungs hidtil bedste TV

QLED Q9FN giver en fantastisk oplevelse med alt fra en farvestrålende billedkvalitet og intensive kontraster til smarte funktioner. Og det er naturligvis i et design, der glider ubesværet ind i dit hjem og forskønner det. I en begrænset periode medfølger en Samsung Galaxy S9 uden ekstra omkostninger*.

Q Color
Mere end en milliard forskellige farvenuancer. Se dine yndlingsprogrammer og -film med vores mest virkelighedstro og fyldige farver nogensinde. Nyd den brede farveskala i hver en detalje, i hver en scene, og lad dig opsluge af det, der foregår på skærmen.

Farvevolumen
Q9F giver dig 100 % farvevolumen. Det betyder, at du kan se hele det farvespektrum, som moderne filmskabere benytter, med fyldige og nuancerede farver, selv i de lyseste områder.

Q Contrast Elite
Se dit yndlingsindhold uden forstyrrelser. Q Contrast Elite lader dig opdage detaljer i mørke scener, der tidligere har været skjult, selv når der er lyst i rummet.

Boundless 360 Design
Et tidløst design, som er smukt fra alle vinkler. Vi kalder det for Grænseløst 360-graders design, og det giver dig en ubegrænset billedoplevelse uden en ramme, der dækker noget af skærmen.

Q HDR 2000 (HDR 10+)
Kombinationen af HDR 10+-teknologien og det store interval, som lysstyrken og kontrasten rækker over takket være Q HDR Elite, giver dig mulighed for at opleve indholdet, præcis som filmskaberen har tænkt sig. Du vil opdage nye detaljer i både de mørkeste og de lyseste scener.

Samsung QLED Q9FN

Samsung Galaxy S9 medfølger!

Nu får du en Galaxy S9-Black med i købet i perioden 6/8-30/9*.
Se https://www.samsung.com/dk/offer/offline/q9f-s9-bundle/.

*Tilbuddet gælder ved køb af Samsung TV QE55Q9FN, QE65Q9FN, QE75Q9FN i perioden 6.8.2018 - 30.9.2018. Registrering kan foretages til og med 31.10.2018. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder Galaxy S9-Black SM-G960FZKDNEE (værdi 6.700 DKK).