Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

QLED Q9FN er Samsungs hidtil bedste TV

QLED Q9FN giver en fantastisk oplevelse med alt fra en farvestrålende billedkvalitet og intensive kontraster til smarte funktioner. Og det er naturligvis i et design, der glider ubesværet ind i dit hjem og forskønner det. I en begrænset periode medfølger en Samsung Galaxy S9 uden ekstra omkostninger*.

Q Color
Mere end en milliard forskellige farvenuancer. Se dine yndlingsprogrammer og -film med vores mest virkelighedstro og fyldige farver nogensinde. Nyd den brede farveskala i hver en detalje, i hver en scene, og lad dig opsluge af det, der foregår på skærmen.

Farvevolumen
Q9F giver dig 100 % farvevolumen. Det betyder, at du kan se hele det farvespektrum, som moderne filmskabere benytter, med fyldige og nuancerede farver, selv i de lyseste områder.

Q Contrast Elite
Se dit yndlingsindhold uden forstyrrelser. Q Contrast Elite lader dig opdage detaljer i mørke scener, der tidligere har været skjult, selv når der er lyst i rummet.

Boundless 360 Design
Et tidløst design, som er smukt fra alle vinkler. Vi kalder det for Grænseløst 360-graders design, og det giver dig en ubegrænset billedoplevelse uden en ramme, der dækker noget af skærmen.

Q HDR 2000 (HDR 10+)
Kombinationen af HDR 10+-teknologien og det store interval, som lysstyrken og kontrasten rækker over takket være Q HDR Elite, giver dig mulighed for at opleve indholdet, præcis som filmskaberen har tænkt sig. Du vil opdage nye detaljer i både de mørkeste og de lyseste scener.

Samsung QLED Q9FN

Samsung Galaxy S9 medfølger!

Nu får du en Galaxy S9-Black med i købet i perioden 6/8-30/9*.
Se https://www.samsung.com/dk/offer/offline/q9f-s9-bundle/.

*Tilbuddet gælder ved køb af Samsung TV QE55Q9FN, QE65Q9FN, QE75Q9FN i perioden 6.8.2018 - 30.9.2018. Registrering kan foretages til og med 31.10.2018. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder Galaxy S9-Black SM-G960FZKDNEE (værdi 6.700 DKK).