GeForce GTX grafikkort

GeForce® GTX 1660 Ti er bygget med den revolutionerende grafiske ydeevne fra den prisbelønnede NVIDIA Turing™-arkitektur. Med en ydeevne, der kan måle sig med GeForce GTX 1070, er det et ekstremt kraftigt grafikkort til tidens mest populære spil, og det er endda endnu hurtigere med moderne titler.

Turing shadere

Turing-shadere giver en fantastisk ydeevneforbedring til tidens spil, takket være decimal- og heltalsoperationer, der kører side om side i baggrunden, adaptiv skyggeteknologi og en ny samlet hukommelsesarkitektur med dobbelt så stor cache som sin forgænger. Få endnu større ydeevneforøgelse i moderne spil, der drager nytte af Turings avancerede grafikfunktioner.

Enestående ydeevne

Bliv Game Ready med ydeevne, der kan måle sig med GeForce GTX 1070, i de nyeste spil med GeForce GTX 1660 Ti.

Games
NU KAN DU UDSENDE SOM EN PROFESSIONEL

Få fantastiske ydeevne og billedkvalitet, når du livestreamer til Twitch eller YouTube. Den dedikerede hardwarekoder i GTX 1660 Ti giver en forbedret effektivitet på 15 % sammenlignet med tidligere generationers grafikkort og er optimeret til Open Broadcaster Software (OBS).

gaming computer
Geforce Experience

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine GeForce-drivere opdateret. Og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience™ kan du det hele. Det er den vigtigste del af dit GeForce-grafikkort.

Nvidia Ansel

Den kraftfulde fotostatus giver dig mulighed for at tage professionelle billeder af dine spil som aldrig før. Nu kan du optage og dele dine bedste gaming-oplevelser med fotoer, der har superopløsning, 360-grader, HDR og stereo..

©2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce Experience og NVIDIA Turing er registrerede varemærker og/eller varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Alle andre varemærker og ophavsrettigheder tilhører deres respektive ejere.
© 2018 Square Enix Limited. Udviklet af Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, en ZeniMax Media-virksomhed. Alle rettigheder forbeholdes. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS og shield-logoet er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc.