CONTROL® OG WOLFENSTEIN®: YOUNGBLOOD™ GEFORCE RTX

Rust dig selv mod fjender fra en anden verden med et system, der er drevet af NVIDIA® GeForce RTX™. Med den revolutionerende RTX-platform kan du maksimere din ydeevne og visuelle nøjagtighed via raytracing i realtid og superkraftig AI-behandling. Uanset om du udforsker andre dimensioner i det mystiske "Oldest House" i Control™ eller befrier et alternativt Paris i 1980'erne i Wolfenstein®: Youngblood™, leverer GeForce RTX den ultimative gamingoplevelse.

I en begrænset periode kan du få Wolfenstein®: Youngblood™ og Control™ ved køb af et kvalificerende grafikkort eller en stationær eller bærbar gaming-pc i GeForce RTX 20-serien.

Én kode pr. person.* Vilkår og betingelser gælder.

Køb nu

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce RTX og NVIDIA Turing er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande. Andre firma- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive virksomheder, som de er tilknyttet. Wolfenstein®: Youngblood™ er en fiktiv historie, der udspiller sig i en alternativ virkelighed i 1980'erne. Navne, karakterer, organisationer, steder og begivenheder er enten opdigtet eller afbildet på en fiktiv måde. Spillets historie og indhold har på ingen måde til hensigt at billige, forherlige eller støtte de overbevisninger, ideologier, begivenheder, handlinger, personer eller adfærd, som er forbundet med det nazistiske regime, eller at banalisere dets krigsforbrydelser, folkedrab og andre forbrydelser mod menneskeheden. © 2019 Bethesda Softworks LLC, en ZeniMax Media-virksomhed. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax og relaterede logoer er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende ZeniMax Media Inc. i USA og/eller andre lande. Wolfenstein, id, id Software, id Tech og relaterede logoer er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Software LLC i USA og/eller andre lande. Alle rettigheder forbeholdes.