Det bedste fra en tablet

Alle aspekter ved Surface 3 er omhyggeligt udtænkt – fra den stærke, lette ramme med en indbygget kickstand med 3 positioner til den højopløselige 10,8" skærm. Surface er elegant og holdbar nok til at tage med overalt.

Virker som en laptop, når du har brug for det. 

Surface 3 er designet til at tilpasse sig dine behov. Med hurtig Intel-processor, aftageligt tastatur og et års af Office inkluderet, fungerer den som en laptop, når det er det, du har brug for.

Kører Windows og Office

Surface 3 leveres med Windows 10, så du kan være klar og kørende hurtigt med alle dine foretrukne touch-apps og programmer, inklusive One Note og Drawboard PDF.

Super pen-oplevelse

Den valgfrie Surface Pen føles lige som en rigtig kuglepen, så det er nemt at tegne, tage noter eller skrive musik. Det er den digitale skriveoplevelse, du altid har drømt om.

Surface 3 er velegnet til...

Studerende

Tag noter, skriv direkte på skærmen, og optag endda samtidigt en undervisningstime. Med op til 10 timers batterilevetid til videoafspilning kan Surface 3 holde hele vejen gennem din filmmaraton (eller alle dine undervisningstimer). 

Forældre

Surface 3 kan bruges til det hele – se film, administrere dit budget eller hjælpe dit barn med at lære og lege. Vær mere tryg, når dine børn er online, med indstillinger for bedret familiesikkerhed.

Fagfolk på farten 

Surface 3 er den perfekte rejsepartner. Den kombinerer en super pris, lang batterilevetid og alle de arbejdsfunktioner, du ikke kan undvære, som f.eks. at køre computerprogrammer og skrive som på en laptop. 

Mål 29,21cm x 20,14cm x 0,91cm, 800g
Operativsystem Windows 8.1 Pro
Harddisk 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB
RAM 2 GB RAM, 8 GB RAM
Skærm 12" ClearType Full HD-display, 2160 x 1440 Bredde-højde-forhold: 3:2
CPU Fjerde generations Intel® Core™-processorfamilie (i3, i5, i7)
Batteritid Op til 9 timer
Trådløs Wi-Fi 802.11ac/802.11 a/b/g/n, Bluetooth® 4.0 Low Energy-teknik
Porte USB 3.0, microSD™-kortlæser, Høretelefoner como jack, Mini DisplayPort, Dock