Altid opdateret

Med Office 365 får du flere funktioner i programmer, du allerede kender.

Altid opdateret

Med Office 365 får du flere funktioner i programmer, du allerede kender.

Husk at købe Office 365 sammen med din PC/Mac, så får du eksklusive månedlige opgraderinger og nye funktioner.

Du får også 1 TB lager i OneDrive

Ét sted til alt i dit liv. Nemt at gemme og dele fotos, videoer, dokumenter og meget mere – hvor som helst og på enhver enhed. Hvis du køber Office 365 Home, får hver bruger 1 TB OneDrive cloudlager plus 60 minutters Skype-opkald pr. måned til mobiltelefoner og fastnettelefoner.

Fuldt installerede Office-programmer

Få de installerede programmer, du kender og har tillid til – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Publisher og Access fås kun til PC. De nuværende Office-programversioner er Office 2016 til Windows og Mac. Kunder med et aktivt abonnement vil være berettiget til de nyeste versioner, når de bliver tilgængelige.

Indeholder nu de nyeste Office-programmer til din PC og Mac.

Arbejd på tværs af flere enheder

Få den fuldt installerede Office-oplevelse på 5 PC eller Mac, 5 tablets og 5 telefoner (inklusive Windows-, Apple®- og Android™-enheder).

Der kræves ingen udskrift med blæk editor

Nu er der flere muligheder med håndskrift i Word. Ud over at tegne, skrive og fremhæve kan du nu bruge touch eller en digital pen med Windows digital håndskrift til at redigere dokumenter direkte i Word. Dette er tilgængeligt på Windows touch-enheder og enheder, der kan bruge digitale penne, f.eks. Microsoft Surface, med operativsystemet Windows 10 TH2 eller nyere.

Håndskriftsbaseret editor gør det muligt for dig at redigere og formatere dokumenter ved hjælp af naturlige bevægelser. Du kan for eksempel tegne en cirkel om en tekst for at vælge den eller krydse teksten over for at slette den.

Samarbejd i Word, PowerPoint og Excel med samtidig redigering i realtid

Når du og dine kolleger, studerende og venner vil samarbejde om et dokument, kan du bruge samtidig redigering i realtid til at se alles ændringer, når de bliver udført.

Først gemmer du dokumentet i OneDrive, så andre kan arbejde i det. Derefter inviterer du folk til at redigere det sammen med dig. Når de åbner og arbejder i dokumentet i Word 2016 eller Word Online, kan I se hinandens ændringer, så snart de bliver udført. Mens andre arbejder i dokumentet, kan du chatte med dem med det samme ved hjælp af Skype.

Hvilket Office-produkt er det rigtige for dig?

Der er en Office-pakke til enhver. Find ud af, hvilken Office der er den rigtige for dig.