LG OLED: Perfektion, som intet andet tv kan opnå.

Perfektion, som ingen anden tv-teknologi kan sammenlignes med. LGs OLED giver dig den bedste oplevelse hidtils, der er udstyret med fuld nderstøttelse af alt eksisterende 4K HDR-indhold. Den ikoniske glas-tynde OLED-skærm suppleres af den imponerende billedprocessor 9, og med Dolby Atmos tredimensionelle lydoplevelse. Med WebOS 4.0-operativsystemet og din Magic Remote er det muligt at interagere intuitivt med dit tv og nemt oprette forbindelse til dine andre enheder.

5 gode grunde til, at LG's OLED-fjernsyn er det perfekte valg

Perfect Black

Kun selvandtændelige pixels kan skabe uendelig kontrast.

Stjernerne ses bedst mod en blæksort nattehimmel. Kun OLED-teknologien er med sin store kontrast mellem lys og mørke i stand til at give dig samme oplevelse derhjemme. Ingen fjernsynsteknologi giver dig en tilsvarende farvedybde og sorthed som OLED, hvor belysningen af hver eneste pixel styres individuelt.

Perfect Color

Milliard-rige farver og Ægte Farvenøjagtighed.

Aldrig er farver blevet oplevet så stærkt som ved mødet med et LG OLED-fjernsyns perfekte sorthed. De utroligt rene farver skyldes OLED-teknologien, der styrer lysstyrken og farven af den enkelte subpixel helt præcist. Det betyder, at du kan glæde dig over mere end en milliard forskellige farvenuancer.

Perfect HDR

Cinema HDR med Dolby Vision, Advanced HDR fra Technicolor, HDR10 Pro og HLG Pro.

Den bredeste HDR-understøttelse, inklusiv Dolby Vision og Advanced HDR by Technicolor. LG’s Cinema HDR understøtter HDR10 og HLG og optimerer både dem og almindeligt indhold med metadata scene for scene. Desuden understøtter de mere krævende formater som Dolby Vision og Advanced HDR by Technicolor, så du får mest muligt ud af ultimativt HDR-indhold.

Perfect Angle

Konsistent farve- og billedekvalitet uanset vinklen.

Det er de færreste forundt at sidde præcist midt for skærmen, men hvis du ser film med resten af familien eller har inviteret vennerne hjem for at se fodbold, får alle fornøjelse af den perfekte billedgengivelse. Takket være OLED-teknologien ser alle tilstedeværende de samme perfekte farver selv fra betragtningsvinkler, hvor andre fjernsyn giver op.

Perfect Picture

De intelligente Billedeprocessorer gør din daglige oplevelse perfekt.

LG’s Intelligent Processor giver dig en endnu bedre. LG’s ultimative billedkvalitet bygger på 9 Intelligent Processoren, der højner kvaliteten på alt dit indhold. Den avancerede Quad-Step Noise Reduction-funktion, motivbaseret dybde og frekvensbaseret skarphedsoptimering analyserer og forbedrer billedet i alt, hvad du ser.