Intel NUC - 8. generation

Den seneste generations NUC, Next Unit of Computing, fra Intel er udstyret med 8. generations Intel Core-processorer for bedst mulige performance. Intels NUC lader dig bygge det system, du har brug for. Vælg alt fra kabinettets størrelse til hukommelse og harddisk. Tilpas nemt efter behov.

 
 

Kraftværk, som leverer over forventning

Lad dig ikke narres af det ydre. Under overfladen gemmer sig et kraftværk, som leverer over forventning, og med lidt fantasi er der næsten ubegrænset med anvendelsesområder. Brug den som arbejdsredskab, til underholdning eller til gaming. Intels NUC har alle de samme funktioner som en almindelig pc eller Mac - hukommelse, harddisk og valgfrit operativsystem.

 

Lille format, masser af kraft

Intels NUC fås med forskellige processorer. Uanset hvilken du vælger, så får du samme høje performance som i en pc, men i et format, som kan være i din håndflade. Takket være Intel-processorerne er Intels NUC optimeret til Windows 10. Gør dig klar til billed- og videoredigering, underholdning i 4K Ultra HD og gaming i verdensklasse. Uanset hvilken NUC du vælger, får du en brugervenlig mini-pc med høj ydeevne. Tilføj også reduceret energiforbrug, support døgnet rundt og 3 års garanti. Gør dig klar til at blive imponeret.

Hvilken Intel NUC passer dig?

Vælg mellem Intels populære Bean Canyons eller Hades Canyons. Lad os guide dig igennem mulighederne.

Bean Canyons

Den NUC-kategori, som kaldes Bean Canyons (baseret på Coffee Lake-serien) fås i forskellige versioner. Bean Canyons er med sin tilpasningsevne perfekt til både privat og professionel brug.

De lavere versioner har plads til en harddisk (M.2 SSD), hvor de højere både kan bruge M.2 SSD og SATA. Platformen kan tilpasses, og kabinettet er fremstillet til at fungere med en række hukommelses-, lagrings- og operativsystemer.

Hades Canyons

Hvis du vil have en meget kraftfuld NUC til gaming, bør du satse på Hades-kategorien. I det kompakte format rummes kraftfulde quad core i7-processorer, dedikerede grafikkort (Radeon RX Vega M GL), to Thunderbolt 3-porte og understøttelse af to M.2 SSD’er. Gør dig klar til en spiloplevelse udover det sædvanlige.