Ved at integrere smarte produkter i dit hjemmenetværk bliver dit hjem smartere end nogensinde

Du kan f.eks. nemt få adgang til central lagring for hele familien gennem et tryk på en knap på din telefon, tablet eller computer. Du kan i realtid følge med i, hvad der sker i dit hjem, garage eller sommer og få advarsler, hvis noget uforudsigeligt sker. Du kan holde styr på, at børnene færdes sikkert på internettet og blokere eller aktivere netværksadgang for individuelle enheder og meget mere.

Disse muligheder betyder også, at vi anskaffer flere individuelle enheder og behov, som belaster netværket. Det stiller også større krav til hurtigere bredbånd og bedre signalstyrke. Med AC-teknologi i routeren og Powerline i vægstikkene løser du mange af disse udfordringer, og du får et hurtigere og mere stabilt hjemmenetværk. Velkommen til og se dig gerne omkring i det supersmarte hjem.

 
          
                
         

Routeren – kongen af netværket

Med hjælp af en mydlink-aktiveret router kan du kontrollere båndbredden for up-/download og håndtere sikkerhed og status på dit trådløse net. Der findes desuden funktioner som sikrer, at dine børn færdes sikkert på nettet. Du kan f.eks. se, hvilke websteder børnene har besøgt, mens du ikke var hjemme, og du kan desuden blokere eller aktivere netværksadgang for individuelle enheder.

Til produkterne

     
             
 
     
    
                
     
         

NAS – Gem, del, stream

           

Med en NAS-enhed (Network Attached Storage) kan du nå alle dine billeder, musik, film og dokumenter, hvor som helst og når som helst. Du og din familie logger på via smartphone, tablet eller computer, og I kan være helt sikre på, at jeres private dokumenter ikke ender i hænderne på andre.

Til produkterne

       
   
 
     
       
         

mydlink™ Home Smart Plug

           

Med en mydlink™ Home Smart Plug får du et multifunktionelt, kompakt og brugervenligt værktøj som gør, at du kan overvåge og styre hjemmets elektroniske apparater, uanset hvor du befinder dig. Du styrer denne smarte enhed med appen mydlink Home*, som du bruger til at tænde/slukke, overvåge energiforbruget for tilsluttede enheder, lave skemaer til af/på og indstille advarsler. I Smart Plug-enheden findes desuden en overophedningssensor som skal forhindre, at enheder overophedes. Smart Plug-enheden fungerer desuden med andre smarte mydlink Home-enheder, så du kan skabe et smart hjem, ligesom du vil have det, uden komplicerede og omkostningsfulde installationer eller månedsabonnementer.

Til produktet D-link mydlink™ Home Smart Plug

 
 
          
     
       
                
     
         

Overvågningskameraet – til alt det, som er vigtigt for dig

           

Ved at koble dit overvågningskamera sammen med din mobil kan du holde styr på alt det, som er vigtigt for dig. Se, hvad børnene laver ovenpå, eller hold øje med sommerhuset, uden at du behøver at tage derhen. Download mydlink-appen til mobilen og vælg selv, hvordan kameraet skal fungere. Måske vil du aktivere bevægelsessensorer, som går i gang, hvis nogen kommer i nærheden af garagen? Eller se dit hus i realtid fra solstolen på Kreta? Med den rigtige teknologi slipper du for at bekymre dig om dit hjem, når du ikke er hjemme.

Til produkterne