On-Ear høretelefoner

Beats Acoustic Engine gør musikoplevelsen personlig og ægte. Vores karakteristiske DSP-software er designet til at skabe den følelsesmæssige oplevelse, som en del af musikindustriens største rock, hiphop, pop, electronic og RnB-producenter vil, at du føler. Det er sådan her musikken vil lyde, hvis artisten personligt kunne spille den for dig.

Vis alle On-Ear høretelefoner fra Beats by Dr. Dre »

In-Ear høretelefoner

Det er svært at finde en så stor lyd i noget så småt. Beats Tour er blandt de første earbuds som kan måle sig med over-ear høretelefoner. Nu med nyt design for forbedret pasform og lydkvalitet. Nu kommer du tættere på musikken. Samtidig med at nye Tour er kompakte og bærbare, er de også kraftfulde nok til at håndtere al slags musik. Nu kan du skrue op for lyden uden at risikere at forvrænge den.

Vis alle In-Ear høretelefoner fra Beats by Dr. Dre »

Højtalere

Pill er en kraftfuld og kompakt højtaler til musikafspilning, men det er også et bærbart system til trådløs modtagelse af opkald. Højtaleren er lille nok til at give dig din daglige dosis musik, uanset hvor du befinder dig. Pill synkroniserer med telefonen og andre enheder, der er kompatible med Bluetooth, og leverer Beats By Dr. Dre-lyd. Musik, opkald og film lyder bedre end nogensinde før.

Vis alle højtalere fra Beats by Dr. Dre »

Tilbehør

Hver Beats Pill Dude-karakter kommer med sit helt eget udtryk, med bevægelige arme og hoved. Klik din Beats Pill på, og du har fuld adgang til lyd og opladningsporte. Hvis du vil, kan du tegne eller male på den matte overflade for at skabe din helt egen og unikke Dude.

Vis alle tilbehør fra Beats by Dr. Dre »

Støjreducerende

Verdens mest berømte høretelefon er blevet re-designet og forbedret. Nye Beats Studio er lettere, mere sexet, stærkere, mere komfortabel og med endnu bedre præcision i lyden. Nu med adaptiv støjreducering, 20 timers genopladeligt batteri og RemoteTalk. Den har al energi og spænding, du forventer af Beats, plus en kraftfuld og præcis lyd.

Vis alle støjreducerende høretelefoner fra Beats by Dr. Dre »

Trådløse

Beats Studio findes nu desuden som trådløs. Det er den samme høretelefon, med adaptiv støjreducering (ANC), et genopladeligt batteri, ny-skabt lydgengivelse, men uden ledninger. Via Bluetooth er du tilsluttet med en rækkevidde på op til 10 meter, så du frit kan bevæge dig og holde musikken kørende. Modtag opkald, skift sang og skru op og ned for lyden direkte på høretelefonen. Studio Wireless har al den energi og spænding, du forventer af Beats, men med mere frihed.

Vis alle trådløse høretelefoner fra Beats by Dr. Dre »