Føl Musikken. Ikke Kablerne.

STUDIO WIRELESS

Nye Beats Studio findes nu også som trådløse. Det er den samme høretelefon med adaptiv støjreducering (ANC), et genopladeligt batteri, nyskabende lydgengivelse – men helt uden kabler. Via Bluetooth er du tilsluttet op til 10 meter fra din enhed, så du kan frit bevæge dig og holde musikken kørende. Modtag opkald, skift sang og indstil lyden direkte på høretelefonen. Studio Wireless har al den energi og spænding, du forventer af Beats, men med mere frihed.

Findes i følgende farver:


Ydeevne. Kraft. Frihed.

POWERBEATS2 WIRELESS

Powerbeats² Wireless er udformet til at være noget ud over det sædvanlige og motiverer de aktive personer, når de træner. Den er let, men kraftfuld, og har to elementer i hver earplug. Disse trådløse høretelefoner leverer førsteklasses lyd og ydeevne og giver dig motivationen til din træning.

Findes i følgende farver:


Small But Loud.

PILL 2.0

Beats Pill bærbare højtalere tager festen med, uanset hvor du går hen. Beats Pill er let, bærbar og helt trådløs. Skift sang direkte fra telefonen eller modtag opkald via Beats Pills indbyggede mikrofon. Nu kan du desuden koble flere Beats Pill sammen for at forstærke oplevelsen yderligere og få stereolyd. Den er lille nok til at ligge i én hånd, men Beats Pill overrasker med sin kraftfulde karakteristiske lyd.
Vi putter en Beats Pill-højtaler i munden, og nu kan vi ikke tie stille. Hver Beats Pill Karakter kommer med sit helt egne udtryk, komplet med bevægelige arme og hoved.

Findes i følgende farver:


Større Lyd. Stadigvæk Bærbar.

PILL XL

Beats Pill XL er større, har mere kraftfuld lyd og indbygget håndtag. Du kan tilslutte den til en Bluetooth-aktiveret enhed, så du kan have trådløs lyd, uanset hvor du befinder dig. Beats Pill XL kan kobles sammen med andre for stereolyd.

Findes i følgende farver: