Multimedie-bærbar med utrolig lyd og en fantastisk Full HD IPS-skærm

ASUS N551ZU

ASUS N-seriens bærbare har et flot og friskt design og er fremstillet til at give en overlegen multimedie-oplevelse. Kraftige 4. generations Intel® Core™-processorer giver problemfri multitasking, og NVIDIA® GeForce®-grafik i gamingklassen giver ekstrajævnt gameplay og afspilning af film. Med imponerende Full HD IPS-skærme og eksklusiv SonicMaster Premium-lyd, inkorporering af ICEpower®, Bang & Olufsen-teknologi, har N-serien simpelthen den bedste lyd og de bedste billeder, du nogensinde har hørt om eller set i en bærbar.

Fantastisk gaming-ydeevne

ASUS ROG G751

ASUS ROG G751 dækker dine gaming-behov, er det ultimative våben i alle spilgenrer og gør dig til en bedre spiller. Det fantastiske design har endnu en gang hentet inspiration fra stealth-fly. ASUS ROG G751 er godt nok en bærbar computer, men gaming-ydeevnen er så god, at den kan sammenlignes med nogen af de bedre stationære computere.

Morgendagens computer

ASUS Zenbook UX305

ASUS ZenBook™ UX305 er en af verdens tyndeste bærbare computere og helt uden bevægelige dele. Med den nyeste teknologi er det lykkedes ASUS at fremstille et helt blæserfrit design uden risiko for overophedning. Med Intel® Core™ M-processor og kraftfuld Intel® HD Graphics 5300-grafik har ASUS ZenBook™ UX305 kraft nok til de mere krævende spil. Kombinationen af dette og en hurtig SSD-lagring sikrer en hurtig helhedsoplevelse.

Underholdning på farten

ASUS MeMO Pad

ASUS MeMO Pad 10 er en prisvenlig og hurtig tablet. Den egner sig både til underholdning i hjemmet og på farten. Med Android som styresystem har du adgang til hundredetusindvis af apps til både arbejde og fornøjelse. 

ASUS MeMO Pad 7 er designet til dem, der er på jagt efter en prisvenlig tablet. ASUS MeMO Pad 7 er overlegen i sin klasse med funktioner og specifikationer, der kombineres med et fantastisk design. ASUS MeMO Pad 7 er perfekt til hverdagsbrug. 

Produkterne

Computere & tablets

Computerkomponenter

Skærme

Netværk