Luksuriøs gaming-pc med lang levetid

ASUS ROG G501

ASUS ROG G501 giver dig den bedste gaming-ydeevne i et luksuriøst, støjsvagt og køligt design. Dette er en computer, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, design, valg af materialer, komponenter, køling eller batteritid. Uanset om du er en gamer eller arbejder med tunge programmer, er dette en computer, der vil føles moderne i mange år.

Fantastisk gaming-ydeevne

ASUS ROG G751

ASUS ROG G751 dækker dine gaming-behov, er det ultimative våben i alle spilgenrer og gør dig til en bedre spiller. Det fantastiske design har endnu en gang hentet inspiration fra stealth-fly. ASUS ROG G751 er godt nok en bærbar computer, men gaming-ydeevnen er så god, at den kan sammenlignes med nogen af de bedre stationære computere.

Forbedr dine spil

ROG TYTAN G30

Dominer slagmarken med ROG TYTAN G30. Turbo Gear-overclocking med ét klik tillader brugere dynamisk at overclocke Intel® Core™ i7-processoren hos G30 uden genstart. Den aktiverer straks overclocking af processorens fire kerner for at opnå den maksimale hastighed på 4,1 GHz.

Morgendagens computer

ASUS Zenbook UX305

ASUS ZenBook™ UX305 er en af verdens tyndeste bærbare computere og helt uden bevægelige dele. Ved hjælp af banebrydende teknologi er det lykkedes ASUS at skabe et helt blæserfrit design uden risiko for overophedning. Med Intel® Core™ M-processor og kraftfuld Intel® HD Graphics 5300-grafik har ASUS ZenBook™ UX305 kraft nok til de mere krævende spil. Kombinationen af dette og en hurtig SSD-lagring sikrer en hurtig helhedsoplevelse.

Kraftfuld ydeevne

ASUS Zenbook ™ UX303

ASUS ZENBOOK™ UX303 er en højtydende Ultrabook. Med op til 4. generation Intel® Core™ i7-processor og kraftfuld NVIDIA Geforce GT 940M-grafik har ASUS ZENBOOK™ UX303 kraft nok til at spille spil og redigere Full HD-video. I kombination med en hurtig SSD-disk sikrer computeren en hurtig helhedsoplevelse.

Luksuriøs bærbar pc med lang levetid

ASUS Zenbook UX501 Pro

ASUS ZenBook Pro UX501 giver dig den bedste ydeevne i en luksuriøs indpakning. Dette er en computer, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet, design, valg af materialer, komponenter, køling eller batteritid. Uanset om du er en gamer eller arbejder med tunge programmer, er dette en computer, der vil føles moderne i mange år.

Produkterne