Hils på fremtiden

Apple iPhone X.

Hils på fremtiden

Apple iPhone X.

Hils på fremtiden

Apple iPhone X.

iPhone X. Du bliver glad for at se dén. Den bliver glad for at se dig.

iPhone X er et all screen-design med en 5,8" Super Retina HD-skærm med HDR og True Tone.1 Den er designet med det mest holdbare glas, der nogensinde har været i en smartphone, og omsluttet af et elegant bånd i rustfrit stål. Den kan oplades trådløst2 og er vand- og støvafvisende.3 12 MP dobbeltkameraet med dobbelt optisk billedstabilisering giver fantastiske billeder i svagt lys. Og TrueDepth-kameraet har Portræt-funktion til selfies og det nye Portrætlys.4 Avanceret ansigtsgenkendelse gør, at du på sikker vis kan låse din iPhone X op med et enkelt blik. Og A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip, der nogensinde har været i en smartphone, driver det hele og understøtter augmented reality-oplevelser i spil og apps. Med iPhone X får du en iPhone, der er helt klar til fremtiden.

Vigtigste egenskaber

  • 5,8" Super Retina HD-skærm med HDR og True Tone1
  • Design i glas og rustfrit stål. Vand- og støvafvisende3
  • 12 MP dobbeltkamera med dual OIS, Portræt-funktion, Portrætlys og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.4
  • 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion og Portrætlys4
  • Face ID til sikker godkendelse
  • A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip i en smartphone
  • Trådløs opladning – kan bruges med Qi-opladere2

1 Skærmen på iPhone X har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er den 5,85 tommer diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
2 Trådløs opladningsplade sælges separat.
3 iPhone X er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529. Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
4 Portrætlys er tilgængelig som betaversion.