Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

iPhone Xs Max og iPhone Xs

iPhone Xs er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser (5,8" og 6,5") 1 har Super Retinaskærm. Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende dobbeltkamerasystem.

iphone

iPhone Xs og iPhone Xs Max har en Super Retina-skærm med specialfremstillede OLED-paneler til HDRskærmen, som leverer branchens mest præcise farvegengivelse, ægte sort og en imponerende lysstyrke. Avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på. 12 MP dobbeltkamerasystemet er helt banebrydende og gør dine portrætter endnu bedre takket være Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeheffekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende. 2 Og med iOS 12 – det mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

Juridisk tekst

Tredjepartssoftware sælges separat.
1 Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xs 5,85" diagonalt, og på iPhone Xs Max 6,46" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

2 iPhone Xs og iPhone Xs Max er stænk-, vand- og støvafvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. dybde på 2 meter i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

Tekniske specifikationer

Gå til www.apple.com/dk/iphone-Xs/specs for at se alle specifikationer.