iPhone Xs Max og iPhone Xs

iPhone Xs er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser (5,8" og 6,5") 1 har Super Retinaskærm. Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende dobbeltkamerasystem.

iphone

iPhone Xs og iPhone Xs Max har en Super Retina-skærm med specialfremstillede OLED-paneler til HDRskærmen, som leverer branchens mest præcise farvegengivelse, ægte sort og en imponerende lysstyrke. Avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på. 12 MP dobbeltkamerasystemet er helt banebrydende og gør dine portrætter endnu bedre takket være Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeheffekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende. 2 Og med iOS 12 – det mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

Juridisk tekst

Tredjepartssoftware sælges separat.
1 Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xs 5,85" diagonalt, og på iPhone Xs Max 6,46" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

2 iPhone Xs og iPhone Xs Max er stænk-, vand- og støvafvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. dybde på 2 meter i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

Tekniske specifikationer

Gå til www.apple.com/dk/iphone-Xs/specs for at se alle specifikationer.