Større og tyndere

           

iPhone 6 er ikke bare større, den er bedre på alle tænkelige måder. Større, men tyndere. Mere kraftfuld, men  alligevel med længere batteritid. Dette er den nye iPhone generation.

       
             
   
       
       
                   
       
                
       
           

Retina HD-skærm

           

Størrelsen på de nye Retina HD-skærme med endnu højere opløsning på iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nok det første, du lægger mærke til. Men det, du oplever, er så meget mere. Med innovationer som leverer større kontrast, dual-domain pixels for mere præcise farver, bredere betragtningsvinkler og en forbedret polarisator. Disse skærme er de mest avancerede Multi-Touch-skærme, vi nogensinde har lavet.

       
   
   
       
                   
       
           

A8-chip med 64-bit computerarkitektur

           

iPhone 6 har en A8-chip bygget på 2. generations 64-bit computerarkitektur. Dens utrolige kraft forstærkes af en M8 motion co-processor, som effektivt måler din aktivitet ved hjælp af avancerede sensorer, blandt andet med en ny barometer. Så du kan lave meget mere, i længere perioder, med meget mere kraft og batteritid.

       
   
   
            
       
                   
       
                
       
           

Kameraet

           

Hver dag tager folk flere billeder med en iPhone end med nogle andre kameraer. Sådan er det, fordi iSight-kameraet gør det så utrolig nemt. Nu, ud over dets store 1.5 mikrometer pixels og f/2.2 blænde, er verdens mest populære kamera fyldt med nye funktioner og teknologier for at hjælpe alle med at tage flere gode billeder.

       
       
             
   
            
                   
                
           

Hurtigere Wi-Fi

           

iPhone 6 understøtter hurtige trådløse teknologier og tilsluttes til netværk i hele verden. Og med det avancerede Wi-Fi vil du opleve utrolige trådløse hastigheder.

       
             
   
            
       
                   
       
                
       
           

iOS 8

           

iOS 8 er den største iOS-lancering nogensinde – både for udviklere og alle andre. Men det var ikke målet. Vi satte os ganske enkelt for at skabe den mest naturlige oplevelse. Hver enkelt forbedring har et formål. Hver eneste nye funktion er værdig til at blive kaldt en ny funktion. Alle funktioner er nøje overvejet. Og alle nye trin er gjort mere effektive. Det hele munder ud i en bedre oplevelse, som virker overraskende godt fra starten. Og som ender med at blive fuldstændig uundværlig, før du ved af det.