5 smarte gadgets til at komme i gang med din træning

nordic beach

Nu er varmen endelig på vej, og så er det nemmere at komme i gang med træningen.

Vi har samlet 5 produkter, som gør det lettere for dig at komme i gang med træningen. Vi regner faktisk med, at din motivation vil stige ved hjælp af vores gadgets. Du kan finde en række forskellige produkter hos os, der kickstarter din træning. De mest almindelige produkter til træning måler pulsen, holder styr på din holdning og spiller musik, som pepper dig op under træningen. For ikke at miste motivationen er det vigtigt at have noget, der hjælper med restitutionen inden dit næste træningspas. Se vores 5 tips, og kom i gang allerede i dag.

Få pulsen op med din yndlingsmusik. Uanset hvor du er

Forerunner 245 Music er et aktivitetsur udviklet til løbere. Tag musikken og dine offline-spillelister fra Spotify med til dit Garmin-ur. Hent tilpassede urskiver via Connect IQ™, tilføj datafelter, og hent apps og widgets, der gør dit ur mere personligt. Slå smartwatch-indstillingen til, og få en batteritid på op til 7 dage eller 6 timer i GPS-tilstand. Lyt til din yndlingsmusik, og hold dit fokus for at gøre træningen endnu sjovere.

Hold styr på din udvikling, og nå dine mål hurtigere

Garmin Epix' har forudindlæste aktivitetsprofiler til blandt andet terræn- og baneløb, svømning, cykling, vandring, roning, skiløb, golf, surfing og indendørs klatring som hjælp til at følge din udvikling. Animerede konditions-, styrke-, yoga- og pilatespas vises på urskærmen og gør det nemt at følge med. Funktionen Garmin Coach indeholder råd fra eksperttrænere og tilpasses efter dine mål. Udvikl dit løb med PacePro, som hjælper dig med at holde tempoet med personlig vejledning under løbeturen. Funktionen til visuelt forudsigelige konkurrencetider giver en vurdering af dit tempo og den distance, du vil løbe. Det hele i et stilfuldt design fra et af Garmins mest populære aktivitetsure.

Løb i byen? Ikke noget problem med AfterShokz

Hvad er trådløse hovedtelefoner med knogleledende teknologi? AfterShokz har udviklet teknologien PremiumPitch 2.0+, som giver en optimal placering på kindbenene. Det giver en mere dynamisk bas, højere lydstyrke og færre vibrationer – samtidig med at du hører omgivelserne. Lad musikken føre dig frem, og oplev sikrere løb i byen og på landevejen.

Svøm med sindsro med det vandtætte ur

Apple Watch Series 7 er udstyret med den hidtil største Retina-skærm, som gør det lettere at se og kontrollere dine træningsapps. Apple Watch Series 7 er den mest robuste serie til dato og har det stærkeste skærmglas i serien. Den tåler, at du svømmer med den, uden at du behøver at være urolig. Avancerede funktioner gør, at du kan måle iltniveauet i blodet, tage et EKG når som helst og bruge mindfulness- og søvnsporingsapps. Du kan også holde styr på en række forskellige træningspas, f.eks. nyhederne tai chi og pilates. Perfekt til dig, der er Apple-bruger og vil tage træningen til næste niveau.

Mærk træningssmerterne – men ikke for evigt

Massagepistoler bliver mere og mere populære. Det er blevet mere og mere almindeligt at have massagepistoler derhjemme eller at tage dem med til træning. De hjælper med at blødgøre musklerne før og efter restitutionen. Hvis du træner hårdt og får kraftige træningssmerter, så er en massagepistol fra Swedish Posture et godt værktøj til, at musklerne kommer stærkere, smidigere og blødere tilbage. Så du altid er klar til dit næste pas.