Voxicon

Vidste du, at vi hos Dustin har vores egne varemærker?

Målet med vores egne varemærker er at tilbyde dig prisbillige produkter af høj kvalitet med pålidelige leverancer. Produkterne er desuden omhyggeligt testet og udvalgt af os.

Vi tager et stort ansvar for, hvordan produkterne fremstilles, og har langsigtede relationer med vores leverandører. Mere kontrol over produktionen betyder, at vi kan mindske vores CO2-aftryk, samtidig med at vi kan tilbyde dig bæredygtig form og funktion til en smartere arbejdsdag.

Voxicon er vores varemærke inden for multimedier. Her finder du nøje udvalgte produkter til ethvert behov til priser, der tåler sammenligning.

Tv-apparater

I Voxicons sortiment finder du en række prisbillige smart-tv'er med 4K-opløsning, slankt og funktionelt design og HDMI-udgang. Perfekte til både mødelokalet og filmaftenen. Du kan vælge mellem Full HD- og 4K-opløsning på modeller fra 43 og op til 75 tommer.

Skærme

Uanset om du er glad for spil, ønsker have en økonomisk overkommelig kontorskærm eller en meget højopløselig 4K-skærm til f.eks. videoproduktion, så tilbyder Voxicon skærme til ethvert behov. Fælles for dem alle er, at du får masser af kvalitet for pengene.

Mus og tastaturer

Oplev en mere behagelig arbejdsdag med Voxicons mus og tastaturer. Sortimentet indeholder produkter til ethvert behov, både trådløse modeller og standardmodeller. Hvis du kan lide at spille, er der også økonomisk overkommeligt gamingtilbehør i høj kvalitet.

Headset

Voxicons headset fås i både mono- og duo-version, afhængigt af hvor meget kontakt du ønsker med omverdenen under samtalen. Optimeret til Skype for Business-samtaler med professionel samtalekvalitet. Du kan nemt styre samtalen med en række vigtige kontroller på ledningen: lydstyrke, sluk for mikrofon og en knap til at besvare opkald og afslutte samtaler. Justerbar bøjle og behagelige ørepuder i imiteret skind/skumgummi gør, at du kan tale i længere tid. Mikrofondelen kan drejes opad og nedad eller bøjes indad eller udad efter behov. Du kan også vælge, hvilket øre du vil bruge, for at få afveksling.

Hovedtelefoner

Her finder du hele Voxicons sortiment af høretelefoner. Vælg den, der passer bedst til dig: in-ear, over-ear eller on-ear. Med eller uden støjreduktion. Ledningsbaserede eller trådløse.

Højttalere

Tag musikken med dig med Voxicons Bluetooth-højttalere – lige til at stille på skrivebordet eller tage med til fredagsbaren. I sortimentet finder du en lang række farver og modeller med op til ti timers batteritid til både indendørs og udendørs brug. Der er også en helt vandtæt model.

Webkameraer

I Voxicons sortiment finder du en række økonomisk overkommelige webkameraer med opløsning fra HD til 2K, USB-tilslutning og indbygget mikrofon. Perfekt til både videopræsentationer og private samtaler med familie og venner. Du kan vælge mellem opløsningerne HD, Full HD og 2K.