Videomøder som standard

Efter at have arbejdet hjemmefra i mere end et år er videomøder en selvfølge, uanset hvor man befinder sig. Der bør være professionelle mikrofoner og kameraer i alle rum. Man skal også kunne deltage hjemmefra og deltage i alt, hvad der foregår i lokalet.

Gør det lettere at holde gode videomøder – både på kontoret og derhjemme

Videomøder er i dag en helt naturlig del af arbejdsdagen, både på kontoret og i hjemmet. Men mange oplever stadig frustrationer over, at teknikken ikke altid fungerer, eller at kontorerne og hjemmekontorerne ikke er tilpasset til det stigende antal møder.

Fjern alle forstyrrende elementer omkring videomøder og andre fjernmøder ved at vælge gennemprøvet teknik, som alle nemt kan håndtere.

Når flere arbejder hjemmefra kan din virksomhed
forvente at få mere effektive møder med i
købet. Men de kræver også mere planlægning.


Læs mere

Konferencekamera til din arbejdsplads eller det lille konferencerum

Voxicon Conference Webcam 4K er et lille konferencekamera med en opløsning på 4K (3840x2160). Et perfekt supplement til dit skrivebord eller det lille konferencerum til Skype- eller Teams-møder. Kameraet har både højttaler og mikrofon, og derfor behøver du ikke at tilføje flere enheder, men kan starte mødet med det samme!

Det ultimative værktøj til mødelokaler eller skolemiljøer

Voxicons digitale whiteboard erstatter dit traditionelle whiteboard. Med denne skærm kan du både vise præsentationer og tage noter direkte på et billede, PDF eller hjemmeside samt føre noter fra mødet. Alt gemmes og kan derefter sendes til deltagerne i mødet. Et produkt, der er ideelt til mødelokaler eller klasseværelser. Den er nem at montere med det medfølgende vægbeslag.

Se alle tilbud

Tal i en gruppe - når som helst, hvor som helst

Med en VOXICON COMMUNICATE R1 kan du forvandle ethvert rum til et mødelokale. Højtaleren har en indbygget mikrofon, som nemt opfanger lyd i 360 grader, så alle rundt om højtaleren kan tale normalt. Med en USB-tilslutning og plug and plug and play kan du nemt tilslutte den til computeren og starte mødet.