Nem og smart flytning af filer

En af de hurtigste og mest sikre måder at sikkerhedskopiere dine dokumenter eller flytte filer mellem forskellige computere er stadig via en USB-nøgle. Med Tranzips USB-nøgler er det nemt at overføre dine filer og billeder fra en enhed til en anden.

Smidig USB-hukommelse med både USB-A- og USB-C-tilslutning

Understøtter den nye hurtige USB 3.0-standard med høj overførselshastighed. Foldbart med beskyttende stålbøjle over kontakten, hvilket gør den både holdbar og robust, og at den optager mindre plads i lommen.

Tranzip Flip

Ett installationsfritt minne med gott om utrymme som har stöd för både PC samt MAC. Minnet är framtaget för att vara så enkelt som möjligt men skyddande för vardagligt bruk som ett prisvärt alternativ. Perfekt för att använda i både stationära samt bärbar dator med en enkel vikbar skyddsplåt för att skydda porten när minnet inte används.

Tranzip

I Tranzips sortiment finder du USB-lagring med kapaciteter på 32 - 256 GB, og de er perfekte til computertasken eller forretningsrejsen. Funktioner som drag and drop direkte til enheden og et slidstærkt design i børstet stål gør, at du får en bedre brugeroplevelse. De er desuden så prisvenlige, at du kan unde dig flere.

Nem og smart flytning af filer

Drag and drop-funktionen gør, at du bare tilslutter USB-nøglen til computeren og trækker dine filer til skrivebordet eller valgfri mappe. Du behøver ikke at installere eller downloade software, men kan straks begynde at dele dine dokumenter. Samtlige modeller er kompatible med både USB 2.0- og USB 3.0-forbindelser.