Hold dig opdateret på hotte høretelefoner

Udviklingen inden for høretelefoner går vanvittigt hurtigt. Det er svært at holde styr på alle de nye høretelefoner, der kommer ud– og hvad der adskiller dem fra hinanden. For at du skal kunne holde dig opdateret inden for de nyeste teknologier, vil vi fremhæve et par høretelefoner, vi brænder lidt ekstra for– og som vi faktisk har svært ved at holde op med at tale om.

headphones

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Sennheiser er et af de mest ikoniske varemærker inden for kategorien hovedtelefoner. De står for førsteklasses lyd, stilrent design og høj kvalitet. Sennheiser Momentum 4 er den opdaterede variant i Momentum-serien.

Sennheiser Momentum 4 Wireless leverer branchens suverænt bedste lyd takket være 42 mm højttalerelementer af højeste kvalitet. Høretelefonerne leveres desuden med adaptiv støjreduktion. Det betyder, at de tilpasser sig efter lyden eller støjen i dine omgivelser. Der er også en transparens-indstilling, som i stedet tager lyden ind fra omgivelserne, hvis man ikke vil gå glip af, hvad der sker i verden udenfor. Det nye ved denne model er højere komfort, fordi man ikke behøver at bruge fysiske knapper, men kan skifte til det næste ved at stryge med fingeren.

Sennheiser Momentum 4 skiller sig også ud på batteritiden. De har op til 60 timers batteritid, 3 gange så lang tid som Apple AirPods Max. Med hurtigopladning får du fire timers brug efter kun 5 minutters opladning.

Sammenlignet med tidligere generationer har Momentum 4 en bedre afbalanceret lyd, trykket i bassen er godt, og alt i alt får du det ikke bedre. Det nye design giver også serien et mere ensartet udtryk med en glat overflade på ørekopperne og en hovedbøjle i gråt stof, der minder om Momentum 3 Wireless-ørepropperne.

Sony WH-1000 XM5

Sony WH-1000XM5 er den ondeste i 1000X-serien. Den indeholder flere forbedringer sammenlignet med tidligere generationer, samtidig med at den stadig ligner sig selv.

Når du åbner emballagen, kan du med det samme se, at Sony WH-1000XM5 har et mere stilrent og smidigt design sammenlignet med forgængerne. Den er blandt andet udstyret med trinløs indstilling til at justere pasformen. Touchbetjeningerne er lette og nemme at bruge med optimal følsomhed, og den smarte funktion, hvor du holder hånden over ørekoppen for at tage lyd fra omgivelserne ind, er virkelig smart, når nogen begynder at tale med dig, uden at du vil afbryde afspilningen. En anden smart funktion er Speak-to-chat, som sætter musikken på pause, når du begynder at tale, og derefter genoptager den, når du er færdig. Det, der virkelig får Sony WH-1000XM5 til at skille sig ud fra mængden, er støjreduktionen, hvor den langt overgår konkurrenterne. De tidligere generationer har også god støjreduktion, men Sony WH-1000XM5 tager den til næste niveau og er blandt det bedste, du kan få lige nu. Batteritiden er også klart over forventning med 30 timer i støjreduktionstilstand.

Kort sagt slår Sony WH-1000XM5 konkurrenterne og er førende inden for støjreduktion. Den seneste generation byder desuden på flere smarte funktioner og designopdateringer, så man kan roligt sige, at det er den ondeste i serien.

Jabra Elite 5

Jabra Elite 5 er den længe ventede 6. generation i Jabras Elite-serie. Den er udstyret med en effektiv hybridteknologi til aktiv støjreduktion, så du kan gå forbi støjende vejarbejde på farten– uden at blive forstyrret.

Hybrid ANC-teknologien giver mulighed for en utrolig lyddæmpning samt dæmpning af et meget større lydområde. Lige fra trafikkaos til kollegaen med tyggegummiet over for dig på jobbet kan du være sikker på, at forstyrrende lyde lukkes ude. Har du brug for et reality check, kan du hurtigt få det med HearThrough. Tryk på knappen for straks at høre, hvad der sker omkring dig. Med 6mm-højttalere kan du være sikker på en musikoplevelse, du sent vil glemme, og med codecs til SBC, AAC og Qualcomm aptX forstærkes lyden yderligere. Hvis du vil finjustere efter dine behov, kan du nemt gøre det med appen Jabra Sound+.

Batteritiden er på 7 timer i høretelefonerne og op til 28 timer med Qi-certificerede trådløse opladningsetui. Der er også en hurtigopladningsfunktion, som giver en times lytning på kun ti minutters opladning.

Den banebrydende teknologi i Jabra 5 Elite får os til at hæve øjenbrynene, men det ville ikke være nok uden god komfort. Det tog udviklerne hos Jabra højde for, da de udviklede ørepropperne. De er baseret på ørescanninger og statistiske modelleringsmetoder. Det giver ikke bare høj komfort, de ser også godt ud, hvor de sidder– så du slipper for at vælge mellem form og funktion.

Tekst: Philip Aller