Er dit forår også booket af invitationer til diverse højtideligheder og fejringer og er du i tvivl om, hvad du skal medbringe som gave til konfirmanden eller studenten? Fortvivl ej – vi har samlet nogle af vores gavefavoritter lige her.

AirPods til den iPhone-afhængige

AirPods er et must for den, der ejer en iPhone. De giver dig en uovertruffen trådløs lydoplevelse og fri bevægelighed. Så snart du tager dem ud af den trådløse opladningsæske, er de klar til alle dine enheder. Og når du placerer dem i ørerne, tilslutter de automatisk og giver dig en fantastisk og fyldig lyd. Det er næsten magi.

Til produktet

Buede skærme er det nye sorte

Der findes efterhånden mange forskellige buede gaming skærme, og mange af dem er ikke til at komme i nærheden af med en almindelig pengepung. Vi har dog udvalgt to, hvor du virkelig får værdi for pengene.

Til produkterne

Over-ear høretelefoner

Uanset om du streamer musik og podcasts eller gamer med vennerne er gode høretelefoner uundværlige. I dag kan hørebøffer fås i mange smarte designs og med alverdens features, men vi har udvalgt to, som du ikke går galt i byen med.

Til produkterne

Musen over alle mus...

Vi synes i hvert fald at designet er ret lækkert! Her får du en mus, der tager gaming til helt nye højder, da den er bygget med fokus på hastighed, kontrol og komfort.

Til produktet

Et godt smartwatch

Hvad er ikke smart ved et smartwatch? Vi ved det ikke. Vi er specielt begejstrede for Apple Watch Series 5, der bare fungerer. Hvis du har en iPhone naturligvis.

Til produktet

Kameraer til de kameraglade – to af de lidt dyrere gaver

iPhone 11 Pro er den ultimative telefon til den, der bruger telefonen til at tage billeder og video. Måske den perfekte gaveide til den spirende blogger eller influencer? Vil man gå planken helt ud på det professionelle udtryk, så er et spejlreflekskamera ikke til at skyde igennem.

Til produkterne

Optag video i fugleperspektiv

Hvis du vil filme højt oppefra, så dronen et uundværligt redskab. Og den her er så lille at den kan være i din håndflade. Hvem siger at de bedste gaver er de største gaver?

Til produktet

Ready, set, action!

Selvom skisæsonen så småt går på hæld er et actionkamera altid en god gaveidé til den aktive. Sommerens action-aktiviteter fortjener vel også at blive foreviget.

Til produktet

En af mere at de lidt dyrere...

Vi har ikke hørt om nogen, der ikke blev glade for et nyt TV, så det skal selvfølgelig også med på listen. Det her kommer i et minimalistisk design, som passer ind overalt og med alle de features, der skal bruges.

Til produktet

Til læsehesten

Denne e-bogslæser bruger avanceret teknologi for at løfte niveauet og give endnu flere muligheder for dem, der kan lide at læse. PocketBook Touch HD 3 samler alle moderne funktioner for avanceret læsning, som er tilgængelige i dag, og er dermed toppen indenfor e-læsning.

Till produktet