Kom tættere på din yndlingsunderholdning

Sony er kendt for TV-produkter med fantastisk lyd samt skarp og tydelig billedkvalitet med forbløffende dybde og detaljerigdom. De er elegante og stilrene og passer harmonisk ind i en moderne indretning, og den innovative teknologi giver dig mulighed for at opleve noget helt nyt. Få dyb sort, farver fyldt med liv og omsluttende lyd, der passer til billedet. Og oplev virkelighedstro kontrast med utrolig lysstyrke og blændende lys. Find ud af, hvilket TV der er perfekt til dig. Saml alle dine yndlingsapps og abonnementer på ét sted med Google TV, oplev de nyeste film og klassiske storfilm, som indgår i Bravia Core, og spil PS5™ med optimal ydeevne*.

Sony A80L – medrivende oplevelse

Sonys 4K OLED-serie drives også af Cognitive Processor XR™, som leverer bemærkelsesværdig kontrast, blændende detaljerigdom og virkelig dyb sort. Desuden leveres lyden, præcis som i flagskibsserien, direkte fra skærmen, så billedet matcher perfekt med det, du hører. A80L er ""Perfekt til PlayStation"" med et 4K-billede, der leverer 120 fps, VRR og HDR Tone Mapping. BRAVIA™ skifter også automatisk til spiltilstand, når du bruger PS5™ for at minimere forsinkelser og maksimere responstiden.

Sony X75WL – hvert billede med levende farver

Sonys smarte LED-serie leverer fængslende og virkelighedstro indhold i 4K HDR. Billeder, som er optaget i 2K, opskaleres i næsten 4K-kvalitet med skarpe detaljer og flere milliarder virkelighedstro farver, som gengives af Sonys unikke 4K Processor X1™. Desuden giver den klare og naturlige lyd fra X75WL en fængslende film- og musikoplevelse. Live Color udvider billedets farvespektrum til de farver, der gengives på TV'et, så alt, hvad du ser, kommer til at se levende og virkeligt ud.

Sony A95L – lyd og billede, som du næsten kan mærke

Sonys flagskibsserie er baseret på QD-OLED, som giver den bedste farvegengivelse og et fantastisk kontrastrigt billede. Film, spil og dine yndlingsprogrammer på TV bliver en medrivende oplevelse med 4K QD-OLED, og med Cognitive Processor XR™ kan dit BRAVIA-TV analysere indholdet og genskabe det, som vi ser og hører i virkeligheden. Desuden leveres lyden direkte fra skærmen med Acoustic Surface Audio +™, så billedet passer perfekt til det, du hører.

Den ultimative medrivende oplevelse med Sony-soundbar

Normalt er TV’ets egne højttalere ikke aktive, når du tilslutter en soundbar. Men de matchende soundbars fra Sony bruger TV'et som centerhøjttaler, så du kan opleve en kraftfuld baslyd fra soundbaren og den rigtige lydplacering fra TV-højttaleren.

*BRAVIA-TV'er er designet til at give PlayStation®5-konsoller optimal ydeevne. Automatisk HDR Tone Mapping optimerer HDR-indstillingerne med det samme under den første opsætning af din PS5™. BRAVIA™ skifter også automatisk til spiltilstand, når du bruger PS5™. Det betyder, at du minimerer forsinkelser og maksimerer responstiden, og du får en dedikeret spilmenu, så du kan skræddersy din oplevelse.