LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S er du altid forbundet til din hverdag. Ultrasmå og lette, så du behageligt kan have dem på hele dagen og skabe forbindelse til folk og steder. LinkBuds S skifter automatisk til optimeret omgivende lyd eller støjreduktion af høj kvalitet, så du kan lytte uden forstyrrelser.

Lille og let til komfort hele dagen

LinkBuds S vejer ca. 4,8 gram, hvilket gør dem til de mindste og letteste trådløse hovedtelefoner i høj opløsning med støjreduktion*. Sony har holdt dem små ved både at udvikle en kompakt driver og integrere Bluetooth® Audio System on chip (SoC) og processorer til støjreduktion af høj kvalitet i én enkelt chip.

Komfortabel og sikker

LinkBuds S kombinerer en perfekt tilpasset form med et ergonomisk design, der giver en stabil pasform. LinkBuds S udnytter de omfattende data om øreforme, som er blevet indsamlet siden verdens første in-ear-hovedtelefoner i 1982. Sony bruger også evalueringer af sensitivitet ved forskellige øretyper for at sikre en ideel form, der er behagelig for flest mennesker.

Naturlig omgivende lyd eller støjreduktion af høj kvalitet

Øretelefonerne giver dig det bedste af begge verdener – naturlig omgivende lyd, når du skal interagere med andre, og støjreduktion af høj kvalitet, når du skal fokusere. LinkBuds S skifter automatisk mellem Ambient Sound-indstillingen og støjreduktion afhængigt af, hvor du er, og hvad du laver.

Krystalklare, støjfrie opkald

Dine samtaler bliver ultraklare med stemmegenkendelsesteknologien, der kontrollerer mikrofonerne på inder- og ydersiden af øretelefonerne optimalt, selv i støjende omgivelser. Sonys støjreducerende algoritme er udviklet ved hjælp af AI-maskinlæring, der bruger mere end 500 millioner stemmeeksempler til at undertrykke omgivende støj og fremhæve din stemme tydeligt.

Medrivende lyd, autentisk musik

Den nye 5 mm driverenhed har en membran med høj compliance, der holder LinkBuds S små. På trods af størrelsen kan de producere en kraftig bas og krystalklare vokaler, der bringer det bedste frem i alle musikgenrer. Fyldig lyd på mellemtonerne, der klart gengiver stemmerne i musik, film eller podcasts. Og med den forbedrede støjreduktion giver LinkBuds S dig også mere ro.

Vær klar på, hvad dagen bringer

Vandafvisende til hverdagsbrug

Med en IPX4-klassificering for vandafvisende egenskaber lader disse øretelefoner fra Sony sig ikke stoppe af dråber og sved – så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken.

Lyt hele dagen, og oplad på få minutter

Brug hovedtelefonerne en hel arbejdsdag – 6 timer – og få timer mere via etuiet. Så får du hele 20 timers lytning, når du tager hjemmefra. Har du travlt? En hurtig genopladning på 5 minutter giver 60 minutters afspilningstid. Sony | Headphones Connect-appen underretter dig, når opladningsetuiet falder til under 30 %.

Tal, og hør kun omgivende lyd

Du kan indstille Speak-to-Chat til automatisk at sætte musikken på pause, når du taler med nogen, så du kan høre den omgivende lyd og føre en samtale – praktisk, hvis du vil beholde hovedtelefonerne på, eller du har hænderne fulde. Og efter samtalen starter musikken igen automatisk.

Ultralille etui, et perfekt match

Opladningsetuiet med sit stilede runde design og matchende farver passer perfekte til LinkBuds S. Det passer perfekt i hånden eller i lommen, når livet går stærkt.

Disclaimer

*Pr. 30. marts 2022. Ifølge undersøgelser foretaget af Sony Corporation, målt iht. retningslinjerne for strategisk analyse i True Wireless-stilen, som understøtter støjreduktion og kompatibilitet med markedet for LDAC-hovedtelefoner. LDAC er et certificeret kodeks for "Lyd i høj opløsning“