Forkæl dig selv med
en helt ny lydoplevelse

Sony products
 Brand Logotype

Sonys trådløse hovedtelefoner – når du kræver mere end bare exceptionelt god lyd

Sonys 1000X-serie er trådløse hovedtelefoner, som sætter en helt ny standard for din lytteoplevelse. Få den bedst mulige støjreduktion, uovertruffen lydkvalitet og enestående komfort, så du kan høre hver eneste detalje i din yndlingskunstners musik eller nyde fantastisk opkaldskvalitet. Når som helst. På dine betingelser.

Headphones

WH1000XM5

Din verden. Intet andet. Nu er den bedste støjreduktion blevet endnu bedre med Sonys nye WH-1000XM5, de trådløse over-ear-hovedtelefoner, som leverer overlegen lyd for en fantastisk lytteoplevelse.

Sonys WH1000XM5 leverer støjfri lytteoplevelser og opkaldskvalitet på et helt nyt niveau – fra flystøj til menneskers stemmer – med sine to processorer, der styrer otte mikrofoner og en egenudviklet Auto NC Optimizer-teknologi til optimeret støjreduktion.

WH1000XM5 er prisvindende trådløse over-ear-hovedtelefoner, der er udstyret med avanceret lydteknologi, smarte funktioner og komfortdrevet design, så du kan nyde en fantastisk lydoplevelse, når som helst og hvor som helst. Du kan fx afspille musik og styre lydstyrken uden at åbne telefonen ved blot at trykke på en knap på hovedtelefonerne. WH1000XM5 registrerer også, når du taler, og kan midlertidigt sætte musikken på pause. Det gør hovedtelefonerne nemme at bruge, så de passer perfekt ind i dit liv.

Ud over enestående lyd i høj opløsning takket være LDAC, som overfører ca. tre gange så mange data som konventionel Bluetooth-lyd®, garanterer disse hovedtelefoner også brancheførende opkaldskvalitet. Sonys Precise Voice Pickup Technology anvender fire stråleformede mikrofoner og en AI-baseret støjreduktionsalgoritme til at isolere din stemme præcist.

Op til 30 timers batteritid, og de er USB-PD-kompatible for hurtig opladning, når du er på farten.

Sony's sensational wireless headphones retain their crown for a second year

 Brand Logotype
Intel Core Badge

WF1000XM5

De nye WF-1000XM5 True Wireless-hovedtelefoner fra Sony fører arven videre fra den seneste populære og prisbelønnede generation og leverer Sonys bedste støjreduktion, lydkvalitet og batteritid nogensinde i et par in-ear. Så det er slet ikke så mærkeligt, at de vinder priser igen.

Med WF-1000XM5 har Sonys ingeniører forbedret støjreduktionen med 20 procent i forhold til forgængeren. Med hele to chips og tre mikrofoner pr. øresnegl giver det en imponerende stille og rolig oplevelse ved at reducere ekstern støj over et bredt frekvensspektrum.

Designmæssigt er WF-1000XM5 reduceret med 25 procent i størrelse og er blevet 20 procent lettere sammenlignet med M4-modellen, og skaber sammen med Innovative Noise Isolation-ørepropper en fremragende og stabil pasform for langvarig komfort. Desuden leverer IPX4-certificeringen øresnegle, som tåler vandstænk og sved fra en aktiv livsstil.

Men trods alt er det alligevel lydmæssigt, at WF-1000XM5 imponerer mest. Det nye Dynamic Driver X-element er en membran, der sørger for, at de lyse frekvenser kommer tydeligere frem, samtidig med at bassen bliver bedre. Sammen med AI-forstærket støjreduktion kan du opleve både musik og telefonsamtaler, som du sandsynligvis aldrig har gjort det før. Desuden har WF-1000XM5 nye sensorer og teknologi til rumlig lyd, som giver dig en medrivende lyd til f.eks. AR-spil.

Batteritiden ligger på op til 12 timer med støjreduktion slået fra og 8 timer med støjreduktion slået til. Desuden giver etuiet dig yderligere to døgns batteritid.

Sony’s most accomplished and analytical wireless earbuds yet

 Brand Logotype
Intel Core Badge