PlayStation®5-konsol

Oplev lynhurtig indlæsning med en ultrahurtig SSD, større fordybelse med understøttelse af haptisk feedback, adaptive aftrækkere og 3D-lyd samt en helt ny generation af fantastiske PlayStation®-spil.

PlayStation®5 Digital Edition

PS5 Digital Edition er en digital version af PS5-konsollen uden diskdrev. Log på din konto til PlayStation Network, og gå til PlayStation®Store for at købe og downloade spil.1

1 Der kræves en konto til PlayStation Network. Alle vilkår er gældende – playstation.com/da-dk/legal/psnterms.

Med lynets hast

Udnyt kraften fra en tilpasset CPU, GPU og SSD med integreret I/O, der omskriver reglerne for, hvad en PlayStation-konsol kan præstere.

Ultrahurtig SSD

Optimer dine spilsessioner med næsten øjeblikkelige indlæsningstider for installerede PS5™-spil.

Integreret I/O

Den tilpassede integration af PS5™-konsollens systemer gør det muligt for skabere at trække data fra SSD så hurtigt, at de kan designe spil på måder, som det aldrig før har været muligt.

Overvældende spil

Oplev utrolig grafik og nye PS5™-funktioner.

Raytracing

Fordyb dig i verdener med et nyt niveau for realisme, når lysstråler simuleres individuelt, hvilket skaber virkelighedstro skygger og refleksioner i understøttede PS5™-spil.

Gaming på 4K-TV

Spil dine foretrukne PS5™-spil på dit fantastiske 4K-TV.

Op til 120 fps med 120 Hz-output

Nyd et jævnt og flydende gameplay med høj billedhastighed på op til 120 fps for kompatible spil med understøttelse af 120 Hz-output på 4K-skærme.

HDR-teknologi

Med et HDR-TV viser understøttede PS5™-spil et utroligt levende og naturtro farvespektrum.

8K-output

PS5™-konsoller understøtter 8K-output, så du kan spille spil på din skærm med 4320p-opløsning.

Betagende fordybelse

Opdag en dybere spiloplevelse med understøttelse af haptisk feedback, adaptive aftrækkere og 3D-lydteknologi.

Tempest 3D AudioTech

Fordyb dig i lydbilleder, hvor det føles, som om lyden kommer fra alle retninger. Gennem dine hovedtelefoner eller TV-højttalere – omgivelserne bliver virkelig levende med Tempest 3D AudioTech i understøttede spil.

Haptisk feedback

Oplev haptisk feedback via den trådløse DualSense™-controller med udvalgte PS5™-titler, og mærk effekterne fra dine handlinger i spillet via dynamisk sensorisk feedback.

Adaptive aftrækkere

Få en ny, medrivende oplevelse med adaptive aftrækkere, udstyret med dynamiske modstandsniveauer, der simulerer den fysiske effekt af aktiviteter i udvalgte PS5™-spil.

Produkter

"PlayStation", "PlayStation Family Mark", "PS5-logoet" og "Play Has No Limits" er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Interactive Entertainment Inc. "SONY" er et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation.

PlayStation®5-tilbehør

Flyt grænserne for spil med den nye generation af PlayStation®-tilbehør.

Produkter

Trådløs DualSense™-controller

Opdag en dybere og meget medrivende gaming-oplevelse1 med den innovative nye PS5™-controller, der har haptisk feedback og dynamiske aftrækkereffekter2. Den trådløse DualSense-controller har også en indbygget mikrofon og oprettelsesknap, og det hele er integreret i et ikonisk, komfortabelt design.

DualSense™-opladningsstation

Oplad op til to trådløse DualSense-controllere samtidig uden at tilslutte dem til din PlayStation®5-konsol.

Trådløst PULSE 3D™-headset

Spil helt afslappet med et trådløst headset, der er finjusteret til 3D-lyd på PS5™-konsoller2. Med USB Type-C®-opladning og dobbelte støjreducerende mikrofoner kan du holde festchatten kørende med krystalklar stemmeoptagelse3.

Universel fjernbetjening

Styr film, streamingtjenester4 og meget mere på din PS5™-konsol med et intuitivt layout.

HD-kamera

Tilføj dig selv til dine gameplay-videoer og -broadcasts3 med jævn, skarp optagelse i Full HD.

PlayStation®Camera-adapter

Tilslut din PlayStation®VR til din PS5™-konsol for at nyde understøttede PS VR-spil. For at konfigurere din PS VR med din PS5-konsol skal du bruge dit PlayStation Camera* til PS4™ og en PlayStation Camera-adapter (køb er ikke nødvendigt). Flere oplysninger om, hvordan du får en adapter, vil blive delt på PlayStation.com, når de er tilgængelige.

*Model CUH-ZEY1 eller CUH-ZEY2.

1 Sammenlignet med trådløs DUALSHOCK®4-controller.
2 Tilgængelig, når funktionen understøttes af spillet.
3 Der kræves internetforbindelse og en konto til PlayStation™Network. Kontohavere skal være 7 år eller derover. Der skal indhentes forældresamtykke for personer under 18 år. Alle vilkår er gældende:  playstation.com/da-dk/legal/psnterms.
4 Streamingtjenester kræver muligvis et betalt abonnement og er muligvis ikke tilgængelige i alle lande. Der kræves internetforbindelse og en konto til PlayStation Network. Kontohavere skal være 7 år eller derover. Der skal indhentes forældresamtykke for personer under 18 år. Alle vilkår er gældende:  playstation.com/da-dk/legal/psnterms.

"PlayStation", "PlayStation Family Mark", "PS4", "PS5-logoet" "PS5", "DualSense" og "DUALSHOCK" er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Interactive Entertainment Inc. "SONY" er et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation. USB Type-C® er et registreret varemærke tilhørende USB Implementers Forum.

PlayStation®5-spil