Lyt til verden omkring dig med de nye LinkBuds

LinkBuds forbinder alle dine verdener perfekt med et åbent ringdesign, der giver dig mulighed for at høre opkald, musik og andet onlineindhold når som helst, såvel som de omgivende lyde omkring dig! Disse hovedtelefoner er små og lette med super pasform til timevis af behagelig brug, og sikrer, at du altid er forbundet til dit liv, og aldrig går glip af noget.

Meget lille, let og behagelig pasform

De helt små LinkBuds, der vejer omkring fire gram, er et vidunder af miniaturisering. I modsætning til traditionelle hovedtelefoner er den beskyttende overflade, der dækker højttalerens membran, integreret i huset, hvilket er med til at spare plads.
LinkBuds kombinerer en form, der passer perfekt i det menneskelige øre med en ny ergonomisk overfladestruktur, der sikrer en mere stabil pasform. Sony har designet disse trådløse in-ear hovedtelefoner ved at udnytte den omfattende viden om ørets form, som er blevet indsamlet siden introduktionen af ​​verdens første in-ear hovedtelefoner i 1982.

Nyd ægte gennemsigtig lyd på disse Bluetooth®-hovedtelefoner, takket være Sony's nyudviklede ringtype-driverenhed.

Smarte lydfunktioner gør hverdagen nemmere, når du bruger dine trådløse in-ear hovedtelefoner.

Disse Sony-hovedtelefoner har IPX4 vandtæthed og op til 17,5 timers batteritid.

Krystalklar musik og samtale

Takket være Precise Voice Pickup-teknologi, der optimalt styrer flere mikrofoner og udfører avanceret stemmesignalbehandling, kan personen i den anden ende af opkaldet høre din stemme tydeligt, selv i støjende omgivelser. Sony's støjreduktionsalgoritme blev udviklet ved hjælp af AI maskinlæring, som bruger mere end 500 millioner stemmeprøver til at reducere omgivende støj og udtrække din stemme tydeligt i en række forskellige miljøer.

Nyd afbalanceret lyd af høj kvalitet med et klart mellemhøjt område. Sony's integrerede processor V1 gengiver alle detaljerne i din musik med minimal forvrængning for en autentisk lytteoplevelse. En specialdesignet 12 mm ringformet driverenhed med en membran med høj følsomhed (lav rekyl) giver rig, velafbalanceret lyd, der er perfekt til sange med tungere bas.

Når en original musikkilde komprimeres, mister den højfrekvente elementer, der tilføjer detaljer og fylde til et nummer. Sony's Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) på disse in-ear-hovedtelefoner genopretter elementerne for at skabe lyd i høj kvalitet, der er tættere på den originale optagelse.