Guide

Find de rigtige Sony høretelefoner til dit arbejdsmiljø

Find de rigtige Sony høretelefoner til dit arbejdsmiljø

Efter to lange år med hjemmearbejde begynder kontorerne langsomt, men sikkert at blive fyldt op igen. Vi er så småt ved at bevæge os væk fra hjemmekontoret og tilbage til pendling og åbne kontorlandskaber. Mødet mellem disse to verdener resulterer i en ny hybrid arbejdsplads, der skaber nye muligheder og udfordringer. Sony ønsker, at hjælpe dig med at tilpasse dig denne nye hybride arbejdsplads.

Vær tilgængelig på hybridkontoret

Grænsen mellem online og offline er sløret med Sonys seneste True Wireless tilføjelse - LinkBuds. LinkBuds har et åbent design, med en ringformet drivenhed med et hul i midten, så du uhindret kan høre al lyden omkring dig. Lyt til dine kolleger på kontoret, mens du lytter til musik, for derefter at hoppe ind i en videokonference i det næste sekund uden at skulle tage hovedtelefonerne af. LinkBuds er også perfekte til aktiviteter uden for arbejdet, hvad enten det er skiløb eller hundeluftning.

Luk omgivelserne ud og fokuser på jobbet

De åbne kontorlandskaber er gode til meget, da det eksempelvis gør kommunikationen mellem kollegaer nemmere. Omvendt byder kontorlandskabet på en udfordring, da det høje støjniveau forstyrre koncentrationen. Her kan Sonys testvindende støjreduktion lukke omverdenen ude, så du kan fokusere 100% på arbejdet.

Sony WH-1000XM4 byder på fantastisk lydkvalitet og en uovertruffen støjreduktion, som er perfekt til dig, der rejser meget. Foretrækker du True Wireless høretelefoner, bør du tjekke WF-1000XM4 ud, som udover at have støjreduktion, samtidig kan levere klare og tydelige samtaler med knogleledningsteknologi og vindreduktion - perfekt til dig, der befinder dig ude i vores nordiske vejr.

Begge hovedtelefoner har Sonys Speak-to-chat-funktion, der sætter musikken på pause og lukker den omgivende lyd ind, når du begynder at tale - perfekt når du vil stille et spørgsmål til en kollega eller svare konduktøren i toget.

Til dig, der simpelthen bare gerne vil have god lyd

Sonys ægte trådløse WF-C500 eller Over-ear høretelefoner WH-XB910N er til dig, der ønsker god lydkvalitet til en god pris. WF-C500 er lille og kompakt, men går ikke på kompromis med lydkvalitet eller batteritid. Hvis du leder efter støjreduktion og god opkaldskvalitet, så er WH-XB910N hovedtelefonerne lige noget for dig. Sonys over-ear høretelefoner kan tilsluttes to enheder samtidigt via multipunktsforbindelse, så du nemt kan skifte mellem din computer og din telefon, når du modtager et opkald.

Personlig lyd uden høretelefoner

Det kan være belastende for øregangen at bruge In-ear høretelefoner og Over-ear høretelefoner en hel arbejdsdag, da disse kan give et ubehageligt tryk på hovedet ved længere tids brug. Løsningen på dette hedder SRS-NB10, Sony’s trådløse neckband-højttaler, der giver dig personlig lyd og klare samtaler uden at være i kontakt med dine ører. Behold den vandafvisende (IPX4) neckband-højttaler på hele dagen, når du arbejder hjemmefra, når du laver mad eller klarer opvasken - det er stadig muligt at høre dig tydeligt i et opkald takket være de to mikrofoner og den avancerede lydsignalbehandling.