Ideer til julegaver, der kombinerer arbejde med underholdning

Julegaver til det hybride arbejdsliv eller til førsteklasses underholdning? Vi har sammen med Sony udvalgt nogle ideer til julegaver, der kombinerer arbejde med underholdning.

WF-1000M4 – Til dig, der ønsker ægte trådløse hovedtelefoner af højeste kvalitet

Sonys ægte trådløse hovedtelefoner emmer af kvalitet fra inderst til yderst. Lydkvaliteten er enestående med understøttelse af trådløs lyd i høj opløsning, og til dem, der taler meget i telefon, tilbyder WF-1000XM4 flere interessante funktioner. De stråleformede mikrofoner og benledningsteknologien sikrer, at du får uovertruffen opkaldskvalitet, og hovedtelefonerne reducerer vindstøj, når du er udendørs.

WH-1000M4 – Den perfekte julegave til rejsen

Uanset om du befinder dig i et fly, i offentlig transport eller på kontoret, kan Sonys støjreducerende hovedtelefoner lukke det meste ude. WW-1000XM4 har fået flere opgraderinger sammenlignet med dens forgænger, herunder Bluetooth 5.0, som giver dig mulighed for at tilslutte to hovedtelefoner på samme tid. Derudover er der en ny tale til chat-funktion, der genkender din stemme og stopper musikken og lukker den omgivende lyd ind, når du taler.

WH-1000XM3 – Til dig, der vil lukke verden ude og bare lytte til julemusik

På den lange flyvetur er et par komfortable hovedtelefoner med aktiv støjreduktion et must, så du kan læne dig tilbage og nyde film, podcasts og musik uden at blive forstyrret af lyden fra flymotorerne. Tredje generation af Sonys populære støjreducerende hovedtelefoner er det perfekte valg – ikke mindst fordi de har en batteritid på hele 30 timer. Det sejeste er dog nok, at de har optimering af det atmosfæriske tryk, så det tilpasser sig den højde, du befinder dig i.

SRSNB10 – Julegaven til hjemmekontoret

Hold telefonmøder og lyt til musik, mens du har fuld bevægelsesfrihed, uden at lukke omgivelserne ude. Med SRS-NB10 er det ganske enkelt bedre at arbejde hjemmefra. De to mikrofoner på neckband-højttaleren og den avancerede lydsignalbehandling sikrer, at kvaliteten af din stemme bliver krystalklar, selv hvis der er meget støj derhjemme.

SRS-NS7 – "Julemand, jeg ønsker mig en bærbar hjemmebiograf"

Fordyb dig i filmens verden med en biograflyd, der er tilpasset netop til dig, med neckband-højttaleren fra Sony. Med SRS-NS7 bliver det også nemmere at arbejde hjemmefra, da samtalerne under videopkald er krystalklare. Højttaleren har desuden et ergonomisk design, så du uden problemer kan bruge den i flere timer ad gangen.

NWA105B – Det eneste, jeg ønsker mig til jul, er lyd i høj opløsning/Julegaven til lydnørden

Hvis du kræver intet mindre end den bedste lydkvalitet, er din mobiltelefon ikke tilstrækkelig. Sony Walkman NW-A105 er skabt til at fremhæve det bedste inden for musik med alt fra lyd i høj opløsning og avanceret digital opskalering.