6 ting til den ultimative sommer

vacation

Endelig er sommeren kommet med alt, hvad det betyder.

Afslappede feriedage på stranden, bilferie med familien eller lange fjeldvandringer i bjergene. Uanset hvad dine planer er, har vi samlet 6 ting, der gør denne sommer til den ultimative sommer. Benyt lejligheden til at opgradere din gadget-samling, så du kan nyde ferien endnu mere. Her har vi samlet 6 produkter til at gøre din sommer mere indholdsrig – uanset hvad du har i kikkerten.

Opladning til digitale nomader

Opdater din strømforsyning til sommeren med Omni Power Bank. Den giver dig mulighed for at oplade flere enheder samtidig og er udstyret med en High Power 60 W USB-C-port og et 100 W-netstik til hurtig og trådløs opladning. Perfekt til dovne sommerdage i hængekøjen, på stranden eller på vej til dit næste eventyr.

Førsteklasses støjreduktion

Sommeren er en tid til afslapning og ro, hvor du kan fokusere på netop det, du ønsker. Luk derfor alt uønsket lyd ude, og bliv ét med musikken, lydbogen eller podcasten med Sony WH-1000XM5, som udnytter det fulde potentiale i støjreduktion. Den er udstyret med fire mikrofoner i hver ørekop og blyfri guldlodning, der sikrer perfekt ledningsevne, mens det kraftfulde batteri giver op til 30 timers lyttetid. Så du kan nyde sommeren i længere tid ad gangen.

Sommerens bedste idéer. I lommeformat.

Udforsk dine idéer gennem sommeren med den helt nye Apple iPad Mini. Den giver dig mulighed for at tegne, fotografere og holde dig opkoblet med ultrahurtigt Wi-Fi 6 i op til 10 timer – i lommeformat. Gør denne sommer til idéernes sommer, og bliv inspireret til at skabe dit nye værk.

Nå målene lettere denne sommer

Hold styr på træningen, og hold dig på sporet gennem sommeren med Garmin fenix 7 Solar sportsuret. Med masser af træningsfunktioner bliver det lettere at nå dine mål. Samtidig kan du føle dig tryg med positionsnavigation, der er knyttet til dine nødkontakter.

Højttalere til sommerens eventyr

Tag dine sommereventyr til nye højder med Sonos Roam SL. Den leverer førsteklasses lyd og giver dig større frihed med batteritid, der holder hele dagen, og et design, der tåler både stød og vandstænk. Perfekt til badebroen eller poolfesten.

Optimeret til dagsudflugten

Cirafon Backpack Weekend giver dig smart opbevaring til både computer og tøj. To store rum på forsiden og specialdesignede rum til mobiltelefon, pung og andet vigtigt tilbehør gør den til den perfekte rygsæk til sommerens dagsudflugter.