Gør dig klar til Singles Day
– verdens største shopping-event

Tilbudsdagene Black Friday og Cyber Monday er formentlig mere kendte i vores del af verden, men set ud fra et salgsperspektiv, er de intet i forhold til det kinesiske event: Singles Day!

Hvad er Singles Day?

I begyndelsen af 90'erne startede et par kinesiske studerende Singles Day som en reaktion på Valentinsdag. Datoen blev d. 11. november, d. 11/11, eftersom den består af fire ”singler”.

Interessen for en dag, der hylder single-livet, viste sig at være stor, men det var først, da den kinesiske e-handelsgigant Alibaba begyndte at sætte fokus på højtiden i 2009, som det blev en officiel shopping-dag. Siden da er dagen kun blevet større og større, og sidste år slog man alle rekorder, da Alibaba på under et døgn solgte varer for 223 milliarder kroner.

Fejr Singles Day på Dustin Home

I de seneste par år er højtiden begyndt at sprede sig rundt omkring i verden, og nu har den endelig fundet vej til os. Her på Dustin sætter vi fokus på Singles Day med masser af gode tilbud - og du er selvfølgelig ikke nødt til at være single for at tage del af dem!