Uovertruffen lyd. Nul kompromisser.

Få den bedste lydoplevelse hele dagen med Sennheisers seneste teknologiske mesterværk: de nye CX Plus True Wireless øretelefoner. Designet til maksimal komfort med deres ergonomiske design og intuitive touch-knapper. Med aktiv støjdæmpning og Transparent Hearing kan du vælge at enten lukke støj ude eller stadig være i kontakt med dine omgivelser, samtidig med at du nyder en krystalklar lydgengivelse med en dyb bas, som er nem at tilpasse efter behag.

Galaxy Z flip3

Få perfekt lyd.

Førsteklasses lyd

Nyd din musik derhjemme, på arbejdet eller på farten med den skræddersyede TrueResponse transducer for perfekt lyd.

Udeluk støj

Med aktiv støjreduktion kan du hellige dig klarheden og detaljerne i din musik og dine telefonsamtaler uden forstyrrelser.

Vær opmærksom på dine omgivelser

Du har kontrollen over din lyd: Med Transparent Hearing kan du også fokusere på udefrakommende lyde og være i kontakt med verden omkring dig.

Galaxy Z flip3

Få maksimal komfort.

Tilpasset din komfort

De er lavet til dig: Deres ergonomiske design og øreadaptere i 4 størrelser sikrer dig den perfekte pasform til enhver aktivitet.

Brugervenlighed

Med de brugerdefinerbare touch-knapper har du alt under kontrol, lige fra lyd og telefonsamtaler til hurtig adgang til Siri og Google Assistant.

Musik hele tiden

Vil du gerne lytte hele dagen? Med 8 timers batteritid og yderligere 16 timer med ladeboksen får du op til 24 timers spilletid.

Galaxy Z flip3

Gå efter det bedste.

Dybere bas

Få fed lyd med Bass Boost, som kan justeres via Smart Control-appen.

Også i regnvejr

Brug dem når som helst, selv i regnvejr: Deres vandafvisende IPX4-design betyder, at du ikke behøver bekymre dig over, om de bliver våde..