SPORT True Wireless

Følg dit eget spor

  • Sennheisers signaturlyd: TrueResponse-transducere leverer en fremragende lydoplevelse med fyldig bas
  • Adaptable Acoustics: Åbne og lukkede øreadaptere til situationsopmærksomhed og passiv støjreduktion
  • Indbygget equalizer: Til tilpasning af lydoplevelsen
  • Sikker brugertilpasset pasform: Udskiftelige finner og et udvalg af øreadaptere for optimal komfort
  • IP54-modstandsdygtighed over for støv, stænk og sved: Holdbarhed til selv den hårdeste træning
  • Lang batterilevetid: Op til 27 timers spilletid – de 9 timers batteritid kan forlænges undervejs med yderligere 18 timer ved hjælp af ladeboksen

Lyd der skaber præstationer

Giv din træning et boost med en enestående lydoplevelse.

Signaturlyd

SPORT True Wireless er drevet af vores dynamiske TrueResponse-transducer, og sætter energi på træningen med enestående klarhed og kraftig bas.

Indbygget equalizer

Finjuster lyden efter din smag med et udvalg af forudindstillinger og en intuitiv equalizer via Smart Control-appen.

Din træning, din lyd

Opdag sportsoptimeret kontrol over, hvordan du oplever lyd og hører dine omgivelser. Skræddersy din lydoplevelse til det niveau af fordybelse eller tilstedeværelse som du foretrækker. Vores unikke Adaptable Acoustics-funktion giver valget mellem åbne eller lukkede øreadaptere, der matcher med særlige EQ-indstillinger for at give den perfekte lyd til din træning.

Vælg en åben øreadapter for at bevare opmærksomheden på dine omgivelser, men samtidig minimere støj, såsom din egen vejrtrækning eller fodtrin. Eller hvis du ønsker en fordybende lydoplevelse, kan du blot skifte til en isolerende lukket øreadapter som blokerer for lyd udefra.

Sikker tilpasset pasform

Få en behagelig og sikker pasform, uanset hvor intens din træning er. Tilpas den ergonomiske pasform af dine SPORT True Wireless-øretelefoner med et udvalg af øreadaptere i tre størrelser og fire forskellige ørefinner, så de forbliver komfortabelt på plads under enhver træningsaktivitet.

Hårdført design

Stol på holdbarhed, der kan holde til selv din hårdeste træning.

Tåler stænk, støv og sved

Der er ingen grund til at sætte farten ned under barske forhold: Det slanke holdbare design har en IP54-klassificering, så det kan tåle sved, regn eller træning på stranden.

Optimal udholdenhed

Disse øretelefoner kan følge med hele dagen. 9 timers afspilningstid og yderligere 18 timer med opladning på farten via etuiet – 27 timer i alt.