MOMENTUM True Wireless 3

Inspireret af musik

Perfektion er blevet omdefineret. Sennheisers anerkendte MOMENTUM-serie har fået utallige rosende anmeldelser for den bedste lyd i klassen, og har løbende sat standarden for True Wireless øretelefoner. Nu gør næste generation af MOMENTUM True Wireless 3 det bedste endnu bedre: Med enestående lydkvalitet, næste generations Adaptive Noise Cancellation (ANC) og den ultimative personlige pasform leverer MOMENTUM True Wireless 3 førsteklasses lyd og ubesværet stil.

Inspireret af fantastisk lyd

Signaturlyd Få overlegen hi-fi-lyd med kraftfuld bas takket være Sennheisers TrueResponse-teknologi.

Alle detaljerne Lyt til trådløs lyd i høj opløsning som aldrig før: aptX™ Adaptive codec gør dig i stand til at høre hver eneste detalje.

Din lyd

Få det på din måde: du kan personliggøre lyden med et udvalg af forudindstillinger og en equalizer-funktion for at skræddersy lydoplevelsen til din smag.

Ingen forstyrrelser

Ingen distraktioner

Næste generations Adaptive Noise Cancellation (aktiv støjdæmpning) justerer automatisk niveauet af støjreduktion, når støjniveauet i dine omgivelser ændrer sig.

Total opmærksomhed

Hold kontakten med dine omgivelse, og kom tilbage til virkeligheden med et enkelt tryk for Transparency Mode (transparens-tilstand).

Understøttet af stemmegengivelse

Absolut klarhed

Tal med krystalklar stemme: tre avancerede støjreducerende mikrofoner på hver øretelefon sikrer, at folk kun hører dig og ikke dine omgivelser.

Stemmestyring

Med stemmegengivelse i høj kvalitet har du det hele under kontrol, fra telefonopkald til stemmeassistent. Understøttet af stemmegengivelse.

Ultimativ komfort

Perfekt pasform

Disse kompakte og ergonomiske øretelefoner leveres med øreadaptere og silikonefinner i forskellige størrelser, som garanterer personlig pasform og fremragende bærekomfort.

Al slags vejr

Gå udenfor på ture eller for at træne - øretelefonerne kan følge med til det hele. Med IPX4 stænkbestandighed behøver du ikke være bekymret, hvis de bliver våde.

Hele dagen

Bliv ved med at lytte! Du har 7 timers batterilevetid og 28 timers samlet spilletid, når du bruger ladeboksen til at oplade på farten. Genopladning af ladeboksen er nemt takket være QI trådløs opladning.