MOMENTUM 4 Wireless

Inspireret af musik

Sennheisers MOMENTUM-serie sætter standarden for en sofistikeret lydoplevelse med en enestående lyd. De nye MOMENTUM 4 Wireless-hovedtelefoner hæver standarden igen – med førsteklasses lydkvalitet med avanceret Adaptive Noise Cancellation og en fremragende komfort. Få lyden, som du vil have den, takket være features som Transparency Mode, indbygget equalizer og en ny personlig lydtilspasningsfunktion. Opkald lyder også mere naturlige takket være et avanceret digitalt mikrofonsystem med automatisk dæmpning af vindstøj.

MOMENTUM 4 Wireless kombinerer på perfekt vis bærekomfort i særklasse med en elegant strømlinet stil. Med en enestående batterilevetid på op til 60 timer, smarte funktioner, der gør hovedtelefonerne nemme at bruge, og et foldbart design, som gør dem nemme at tage med overalt, er de din ideelle ledsager, når du vil have en fremragende lydoplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Førsteklasses lyd

Enestående lyd

Nyd din yndlingsmusik som aldrig før med vores audiofil-inspirerede 42mm transducersystem, der skaber en helt utrolig dynamik, skarphed og musikalitet.

Efter din smag

Gør lyden perfekt for dig ved hjælp af den indbyggede equalizer, forhåndsindstillinger, lydtilstande og personlig lydtilpasning, hvilket skræddersyr lyden til dine individuelle præferencer.

Ny Adaptive Noise Cancellation og Transparency Mode

Et komplet lydbillede

Vores nyeste generation af Adaptive Noise Cancellation tilpasser sig automatisk til omgivelseslyde, så du kan være fordybet i lyden og høre alle detaljer, også i støjende omgivelser.

Situationsbevidsthed

Skal du høre en meddelelse i toget eller et spørgsmål fra din kollega? Du skal blot aktivere den alsidige Transparency Mode, hvorefter du kan høre lyde uden for hovedtelefonerne uden at tage dem af.

Førsteklasses udseende og følelse

Enestående komfort

M4’s letvægtsdesign omfatter en polstret hovedbøjle samt dybe og bløde ørepuder, der giver en ekseptionel og langvarig bærekomfort.

Perfekt pasform

I mellemtiden kan hængselmekanismen med lav friktion nemt justeres for at give dig en fremragende pasform uden at presse for meget på dit hoved.

Smart og nemt

Op til 60 timers batterilevetid

Bliv ved med at lytte, mens du suser rundt i verden med op til 60 timers batterilevetid og en lynopladningsfunktion, der giver dig yderligere 6 timers lytning på blot 10 min.

Få det hele med

Smart Pause standser afspilningen, når hovedtelefonerne tages af og genoptager den automatisk, når de sidder på ørerne, så du får det hele med, mens den automatiske tænd-sluk-funktion hurtigt tænder for headsettet, når du tager det op, samt slukker for det, når det ikke er i brug.