De nye 2022 Razer Blades

Skabt til at give dig det bedste fra to verdener. Få fuld kontrol over dit spil, og skab det, du vil, med den rigtige hastighed og skarpe, præcise skærme. Blade-serien har et elegant design med smukke aluminiumskabinetter, og computernes høje hastighed hjælper dig med dine spil og din produktivitet.

Den nye Blade-serie tilbyder forskellige funktioner – her er nogle af dem, man kan være stolt af:

  • Op til 360 Hz opdateringshastighed for Blades Full HD-skærm
  • Processor op til 12. generations Intel® Core I9 og AMD Ryzen 9 6900 HX
  • Nyeste NVIDIA GeForce RTX 30-serie
  • Op til 4k-skærm med 100 % DCI-P3 farveskala
  • Op til 32 Gb DDR5 4800 MHz hukommelse
  • Fuld tilpasning af farver til dit Razer Chroma RGB-tastatur
  • Dampkammerkøling fyldt med termisk ydeevne til at holde temperaturen nede

Hvilken Blade passer til dig?

Læs mere om de forskellige blades og deres muligheder. I slutningen af hver fane kan du se de konfigurationer, Dustin har klar til dig.

Razer Blade 14

Den ultimative 14" gaminglaptop

Den stærkeste 14" gaminglaptop er tilbage, stærkere end nogensinde før. Den nye Razer Blade 14 kombinerer den nyeste AMD Ryzen 9 6900HX-processor, NVIDIA GeForce RTX Ti-grafik og DDR5 4800MHz-hukommelse til at give dig en ultimativ 14" bærbare gaming-computer med kompromisløs ydeevne og bærbarhed.

8 kerner

16 tråde

4.9 GHz

Maks. Boost

20 MB

Cache

The Ultimate Play

Grafik i NVIDIA® GeForce​ RTX™ 30-serien

NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serien af bærbare GPU'er leverer kraft til verdens hurtigste laptops til gamere og kreatører. De er bygget med Ampere – NVIDIAs 2. generation af RTX-arkitekturen – for at give dig den mest realistiske raytracing-grafik og banebrydende AI-funktioner som f.eks. NVIDIA DLSS. Og Max-Q-teknologierne slipper AI-kræfterne løs i slanke, højtydende laptops, der er hurtigere og bedre end nogensinde før.

Ultra-effektiv

Dampkammerkøling

Det avancerede termiske materiale- og dampkammerkølesystem fører stille og effektivt varmen væk gennem fordampning og kondensering af den indvendige væske. Dette design hjælper Razer Blade 14 med at opnå sin slanke profil og utrolige ydeevne. Systemet maksimerer sin nanopartikelbaserede termiske blokering og de serverklassificerede komponenter til at maksimere de termiske grænser og presse flest mulige FPS ud af laptoppen.

Ultraslank

Den mindste 14" gaminglaptop*

Razer Blade 14 er 40 % mindre i volumen end gennemsnitlige 15" gaminglaptops. Det giver bærbarhed på et højt niveau, der virkelig betyder noget for alle, der konstant er på farten. Laptoppen er bygget i smedet CNC-aluminium med anodiseret finish og har en holdbarhed, der understreger dens utroligt slanke profil.

*Mindst i volumen

16.8 mm

Ultrahurtige skærme

Ekstremt jævn gaming

Uanset hvilken model du bruger, ser du mere på en 14"-skærm med slanke rammer og et bredt farveområde på 100 % DCI-P3 på QHD-modellen og 100 % sRGB på FHD-modellen. Hver skærm er individuelt kalibreret for kvalitet og ægte farvenøjagtighed.

IPS - Grade

QHD 165HZ

Gå efter den ultimative kombination af opløsning og opdateringsfrekvenser. Få det bedste fra begge verdener, når du nyder ekstremt jævne billeder med et væld af detaljer.

AMD - FreeSync Premium

FHD 144HZ

Hvis du kun fokuserer på hastighed, kan du sikre dig splitsekund-fordele med ultrahøj opdateringshastighed, der giver superjævnt spil.

Individuelt kalibreret

Ekstreme forbindelsesmuligheder

Massevis af porte

Razer Blade 14 er designet til at understøtte en lang række enheder og har vigtige egenskaber til førsteklasses funktionalitet. Den har: 2x USB-C-porte, 2x USB-A-porte, HDMI-port, Wi-Fi 6E, 1080P Windows Hello-kamera og TPM 2.0-sikkerhed.

Anti-Ghosting-tastatur

Udfør hvert eneste tastetryk hurtigt og fejlfrit med 1,1 mm aktiveringshøjde og teknologi, der sikrer, at de sendes uden fejl.

Drevet af Razer Chroma™ RGB

Tilpas lyset i hver enkelt tast med over 16,8 millioner farver og forskellige effekter. Oplev større fordybelse, når tastaturet reagerer dynamisk, mens du spiller dine foretrukne Chroma-integrerede spil.

Microsoft Precision-touchpad af glas

En stor, klikbar touchpad af glas, som understøttes af Microsoft Precision Touchpad, giver jævn og præcis styring, inklusive håndbevægelser til udvidet navigation.

Ekstremt fordybende

THX Spatial Audio

Vores avancerede 7.1-surroundsound giver en høj positionsnøjagtighed til dine hovedtelefoner og højttalere, så de kan levere fordybende, virkelighedstro lyd fra både stereo- og multikanalindhold.

Tid til at spille. Altid.

Spil de seneste spil med grafik, der konkurrerer med virkeligheden. Spil med konsolspillere. Leg med de perifere enheder, du elsker. Når du vil spille på din egen måde, får Windows 11 det til at ske.

Razer Blade 15

Kraft. Ydeevne. Perfektion.

Måske troede du, at grænsen er nået for den brutale kraft, man kan få ud af en gaminglaptop. Sådan er det ikke længere: Vi lancerer den nye Razer Blade 15, der nu fås med 12. generations Intel® Core™-processor (14 kerner) og NVIDIA® GeForce RTX™ 30-seriens GPU'er til den voldsomste grafik nogensinde til gaminglaptops. Når du vælger en Full HD 360 Hz, QHD 240Hz-skærm (G-SYNC) eller den nye UHD 144 Hz-skærm, får du helt uforlignelig ydeevne pakket ned i det slankeste 15" RTX gaminglaptop-kabinet nogensinde.

Flere kerner, højere ydeevne

12. generations Intel® Core™ i9-processor (14 kerner)

Oplev banebrydende kraft med den nyligt lancerede Intel® Core™ i7-processor, eller opgrader den til en Core i9 for helt uforlignelig ydeevne til den mest krævende gaming og kreative opgaver. Intels 12. generations processorer har et revolutionerende nyt design med en hybrid performance-arkitektur, der kombinerer performance-kerner med effektive kerner. Det giver brugerne frihed til at chatte, browse, streame, redigere, optage og spille. Integreret Killer® Wi-Fi 6E AX16900 (Gig+) leverer næste generations Wi-Fi-teknologi med pakkeprioritering for en bedre gaming-oplevelse.

Ultimativ spiloplevelse

Grafik i NVIDIA® GeForce​ RTX™ 30-serien

NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serien af bærbare GPU'er leverer kraft til verdens hurtigste laptops til gamere og kreatører. De er bygget med Ampere – NVIDIAs 2. generation af RTX-arkitekturen – for at give dig den mest realistiske raytracing-grafik og banebrydende AI-funktioner som f.eks. NVIDIA DLSS. Og Max-Q-teknologierne slipper AI-kræfterne løs i slanke, højtydende laptops, der er hurtigere og bedre end nogensinde før.

Den nye GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU bringer for første gang 80 Ti-flagskibsklassen af GPU'er ind i bærbare computere. RTX 3080 Ti er udstyret med 16 GB af den hurtigste GDDR6-hukommelse, der nogensinde er leveret i en laptop, med højere ydeevne end TITAN RTX til stationære computere. Den nye GeForce RTX 3070 Ti er op til 70 % hurtigere end RTX 2070 SUPER-laptops og kan levere 100 billeder i sekundet ved 1440p-opløsning.

Forbedrede svartider

Næste generation af DDR5-hukommelse (4800 MHz)

Mærk det kraftige skub med en stigning på 1600 MHz sammenlignet med DDR4, mens du nyder en hurtigere og mere jævn oplevelse, når du indlæser programmer, kører spil og udfører andre PC-opgaver i hverdagen.

Hurtigste og skarpeste laptopskærme

Uanset om du vælger FHD 360Hz, QHD eller 4K, får du mere ud af din seeroplevelse med en slank 15,6" kant-til-kant-skærm, der giver minimal distraktion fra kanterne samt specialkalibreret farvenøjagtighed og kvalitet.

3 valg

FHD 360 Hz

I konkurrenceprægede spil, hvor et splitsekund er afgørende for at ende på sejrsskamlen, kan du opnå tydelige fordele fra et ekstremt jævnt gameplay med ultrahøj opdateringsfrekvens.

QHD 240 Hz

Vælg en QHD-skærm med højere opløsning for knivskarpt, responsivt spil med flere detaljer. Aktivér NVIDIA® G-SYNC® i Blade 15 for helt at slippe for forskudte skærmbilleder, og få en fordybende oplevelse uden hakkende billeder. Vælg en QHD-skærm med højere opløsning for knivskarpe, responsive spiloplevelser med større detaljerigdom. Aktivér NVIDIA® G-SYNC® i Blade 15 for at eliminere forskudte skærmbilleder og opnå en fordybende oplevelse uden hakkende bevægelser.

4K 144 Hz

Denne skærm er skabt til kreatører, der har brug for ægte visuel klarhed, så deres kreative visioner kan bringes til live. Med en opdateringsfrekvens på 144 Hz kan du nu opleve billeder med fløjsbløde overgange i et fantastisk farveområde på en 100 % DCI-P3 farveskala.

Unbeatable Performance

144+ FPS Gaming

A faster graphics card delivers higher frame rates that let you see things earlier and give you a better chance of hitting targets. That is why players with better graphics cards average Kill/Death (KD) Ratios. NVIDIA GeForce GPUs deliver the highest FPS for competitive games.

Ultraeffektiv dampkammerkøling

Optimal termisk ydeevne

Razer Blade 15 bortleder effektivt varmen ved hjælp af fordampning og kondensering af en indvendig væske – et design, der har gjort det muligt for laptoppen at opnå sin slanke profil.

Systemet maksimerer sin nanopartikelbaserede termiske blokering med flere lameller og blæsere, samt serverklassificerede komponenter til at maksimere de termiske grænser og presse flest mulige FPS ud af laptoppen.

Drevet af Razer Chroma™ RGB

Tilpas RGB-gamingtastaturet personligt med over 16,8 millioner farver og en række af effekter at vælge imellem. Oplev mere fordybelse med dynamiske belysningseffekter, når du spiller over 150 Chroma-integrerede titler som f.eks. Fortnite, Apex Legends, Warframe og mange flere.

Massevis af porte

Razer Blade 15 er udstyret med avancerede tilslutningsmuligheder, der passer til en lang række enheder. Udvalgte modeller er udstyret med Wi-Fi 6E (802.11ax), Bluetooth® 5.2, Thunderbolt™ 4 og masser af porte til eksterne skærme og perifert udstyr.

THX® Spatial Audio

En avanceret 7.1-surroundsound giver en høj positionsnøjagtighed, når du bruger hovedtelefoner og højttalere, så de kan levere fordybende, virkelighedstro lyd fra både stereo- og multikanalindhold.

Præcis glas-touchpad

En stor, klikbar touchpad af glas, som understøttes af Microsoft Precision Touchpad, giver jævn og præcis styring, inklusive håndbevægelser til udvidet navigation.

Avanceret kontrolsystem

Få fuld kontrol med den nye Razer Synapse 3, f.eks. tilpasning af belysning, styring af profiler, justering af blæsere og endda boost af grafikken i gamingtilstand.

USB-C-opladning

(Avanceret model)

Oplad hurtigt på farten med en USB-C 20 V laptop-oplader, der også fungerer, når den er tilsluttet via Thunderbolt-porten.

Windows Hello

(Avanceret model)

Med ansigtsgenkendelse eller PIN-kode er Windows Hello en hurtig, sikker og adgangskodefri måde til at låse dine Windows-enheder op.

Razer Blade 17

Kraft til de professionelle

Den nye Razer Blade 17 er kraftigere end nogensinde, mens den stadig har et kompakt design og forbedrede termiske egenskaber. Blade 17 leverer styrke til de professionelle med de nyeste NVIDIA- og Intel-processorer. Blade 17 er et sandt kraftværk af en mobil computer, der klarer høje krav til ydeevnen – AAA-spil på farten, livestreaming af video, mens du spiller, eller skabelse af kreative mesterværker.

Laptop på niveau med stationære til gaming i høj kvalitet

Vi flytter grænserne for, hvad en bærbar gamingcomputer kan præstere. Razer Blade 17 er bygget med en kraftfuld processor til at køre ydelseskrævende AAA-spil på farten. Vi har gjort den næsten 25 % mindre end sin forgænger med en hurtigere 17,3"-skærm, der er monteret i et kabinet, der er lige så elegant og kompakt som en 15" laptop.

Arbejd hårdt.

Spil Hardcore.

Razer Blade 17 er udstyret med 12. generations Intel® Core™ i7-11800H, og dens 8-kernede processor hjælper den med at overgå alt i sin klasse og levere enestående ydeevne. Med en basis-clockhastighed på 2,3 GHz, der boostes til 4,6 GHz, når der er brug for mere kraft, vil den være dit første valg, når du vil skifte din stationære computer og køre de mest krævende AAA-titler og kreativt arbejde.

Ultimativ spiloplevelse

Grafik i NVIDIA GeForce​ RTX™ 30-serien

NVIDIA® GeForce RTX™ 30-serien af bærbare GPU'er leverer kraft til verdens hurtigste laptops til gamere og kreatører. De er bygget med Ampere – NVIDIAs 2. generation af RTX-arkitekturen – for at give dig den mest realistiske raytracing-grafik og banebrydende AI-funktioner som f.eks. NVIDIA DLSS. Og Max-Q-teknologierne slipper AI-kræfterne løs i slanke, højtydende laptops, der er hurtigere og bedre end nogensinde før.

Forbedrede svartider

Næste generation af DDR5-hukommelse (4800 MHz)

Mærk det kraftige skub med en stigning på 1600 MHz sammenlignet med DDR4, mens du nyder en hurtigere og mere jævn oplevelse, når du indlæser programmer, kører spil og udfører andre PC-opgaver i hverdagen.

Optimal termisk ydeevne

Ultraeffektiv dampkammerkøling

Al den ekstra kraft, som Razer Blade 17 kan levere, ville være meningsløs uden en tilsvarende termisk ydeevne.

Systemet maksimerer sin nanopartikelbaserede termiske blokering med flere lameller og blæsere, samt serverklassificerede komponenter til at maksimere de termiske grænser og presse flest mulige FPS ud af laptoppen.

Dette system giver ikke kun laptop-ydelse på maks.-niveau. Razer Blade-laptops holde desuden en utroligt slank formfaktor, man ikke ser andre steder.

Maksimer din skærm

Få den ultimative gaming- og visningsoplevelse med en kæmpestor 17,3" skærm, der næsten ikke har nogen kanter og er kalibreret fra fabrikken for farvenøjagtighed og kvalitet. Med mulighed for en Full HD-, QHD- eller UHD-skærm kan du nyde godt af totalt udjævnede opdateringshastigheder, uanset hvad du vælger.

3 valg

FHD 360 Hz, refleksfri, mat skærm

Gå all-in i knivskarp gaming med en ultrajævn 360 Hz FHD-skærm. Med en så vanvittig opdateringsfrekvens vil du ikke kun se og reagere hurtigere på alting, men også blive mere fordybet i spillet på grund af den højere realisme og virkelighedstro action.

QHD 240 Hz, refleksfri, mat skærm

Vores QHD-løsning er skabt til højeffektivt arbejde og overvældende spil med et knivskarpt billede med jævne overgange i en skarpere 2K-opløsning. Skærmens hastighed og skarphed er den perfekte kombination for både kreatører og gamere. *G-Sync forbedrer din spiloplevelse ved fuldstændigt at udrydde forskudte skærmbilleder.

4K 144 Hz, IPS refleksfri, mat skærm

Med fantastisk klar 4K-opløsning, et større og mere levende farveområde, 100 % DCI-P3 farveskala og en endnu hurtigere 144 Hz UHD-skærm er Blade 17-skærmen afgørende for kreative professionelle, der vil have det allerbedste ud af deres visioner.

Hi-Fi-lyd i biografkvalitet

8 THX®-certificerede højttalere med flere drivere

Razer Blade 17 er opgraderet med 8 nye højttalere. 4 diskanthøjttalere og 4 subwoofere og garanterer en lydoplevelse i hele frekvensområdet, som matcher den store skærm.

Med support fra THX Spatial Audio leverer den avancerede 7.1-surroundsound knivskarp positionsnøjagtighed, selv når du bruger hovedtelefoner – til en fordybende, virkelighedstro lyd fra både stereo- og multikanalindhold.

Drevet af Razer Chroma™ RGB

Med 16,8 millioner farver, utallige mønstre og dynamiske lyseffekter i spil kan du opleve komplet RGB-tilpasning og større fordybelse med verdens største økosystem for belysning til gamingenheder. En stadigt voksende liste med tusindvis af understøttede enheder og hundredvis af understøttede spil og programmer løfter niveauet højt med avancerede funktioner som Chroma Studio, Visualizer, Connect og Workshop.

Næste generations tilslutningsmuligheder

Razer Blade 17 har en lang række funktioner, herunder 2,5 GbE Ethernet og USB 3.2 Gen 2-porte. Den er designet til at være den ultimative arbejdsstation på farten med praktisk opladning via USB-C (mindst 45 W).

Unibody i aluminium

CNC-fræset og skåret af en enkelt aluminiumsblok til et robust kabinet. Den anodiserede, matte finish beskytter mod udvendige ridser.

Nem opgradering

Med en ekstra m.2-plads samt hukommelsespladser, der kan opgraderes af brugeren op til 64 GB hukommelse, kan Razer Blade 17 udstyres til mere lagring og højere hastighed.

FHD-webkamera og 4 mikrofoner

Med solid 1080p-kvalitet og en stemmeklarhed, der matcher, ses og høres du tydeligt i ethvert videoopkald, hvor du holder kontakt med familie, venner og kolleger.

Coating uden fingeraftryk

Razer Blade 17 er designet til at få færre pletter, når den bruges eller håndteres, så den altid bevarer sit elegante og rene udseende.