Prokord logo

Styr dit hjem med din telefon

Smarte og interaktive hjem har aldrig været mere populære. De giver dig en oplevelse af tryghed, og de er også meget energieffektive. Sørg for, at lamperne er tændt, når børnene kommer hjem. Sluk for kaffemaskinen, hvis du tror, at du har glemt det. Se, hvem der ringer på døren, og bed dem om at stille dagligvarerne ved døren ved at tale direkte med dem gennem dørklokken.

Her finder du Prokords Smart Home-produkter til indbrudsovervågning, belysning og fjernstyring. De kan alle kobles til en app på din telefon.

Kontakter

Sæt stikket til kaffemaskinen i en Smart Home-kontakt, så behøver du aldrig at bekymre dig om at glemme at slukke for den. Du kan også lave automatiske tidsplaner til at tænde og slukke for lamper, kaffemaskiner eller andre ting på udvalgte tidspunkter og dage i løbet af ugen. Eller hvad med en nedtællingstimer til strygejernet?

Lamper

Tag dig af hele husets belysning ved hjælp af din telefon. Lad det være tændt, når du kommer fra arbejde, skab stemningsfuldt lys til filmen, skru op for lyset i børneværelset, eller sluk alle lamper med et enkelt tryk på en knap. Når du styrer belysningen med telefonen får du øget sikkerhed, samtidig med at du sparer energi.

Sikkerhed og Overvågning

Det kan føles trygt at se, om der er nogen uden for døren eller ved garagen. Med et smart overvågningskamera eller den appstyrede dørklokke får du nemt et overblik over, hvem der bevæger sig rundt udenfor. Videodørklokken har indbygget kamera, mikrofon og højttaler. Når det ringer på døren, får du en notifikation på mobilen, og du kan se og tale med den besøgende via en app, også når du ikke er hjemme. Sæt sensorer på døre og vinduer, så kan du få en notifikation, hvis nogen åbner eller lukker din dør.

App

Med Tuya Smart-appen kan du styre alle dine Prokord Smart Home-produkter og tjekke deres funktioner. Du kan f.eks. tænde, slukke og dæmpe din lampe eller programmere forskellige automatiske scenarier, som f.eks. at lampen i korridoren tænder automatisk, når du kommer hjem. Styr hver enkelt lampe individuelt, eller saml flere lamper for at styre dem samtidigt.

OBS! Prokords Smarte Home-produkter er også kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa