Prokord Black – et nyt sortiment med premium-kabler

For at være et relativt nyt mærke i branchen er Prokord hurtigt blevet kendt for sine kabler af høj kvalitet. De har viden og erfaring. Ligesom de har de fabrikker og råmaterialer, som skal bruges til fremstillingen af ægte premium-kabler. I takt med at antallet af forespørgsler til mere eksklusive kabler er steget, er den næste generation af kabler blevet udviklet og lanceret.

Hvor Prokords almindelige kabelsortiment er designet til for eksempel din skærm, hvor du ikke bruger eller rører kablet særlig meget, er Prokord Blacks kabler designet til at bruges og tåle meget mere. Kablerne er designet til at bruges i mødelokalet eller pakkes ned og tages med.

Hvorfor købe kabler fra Prokord Black?

Sortimentet består lige nu af billedkabler (HDMI, Display og DVI), som er fremstillet med nøje udvalgte komponenter, kontakter med guldbelægning, kobbertråd af højeste kvalitet (ingen signaltab) og livstidsgaranti. Både kabler og kontakter er dobbeltskærmet, hvilket betyder, at de er forsynet med ekstra beskyttelse, så de ikke forstyrres af andre kabler i nærheden - en kvalitetsforskel sammenlignet med mange andre leverandører. Her er flere fordele ved kablerne:

  • Alle kabler testes individuelt inden pakning
  • De sammenlignes med og testes mod andre førende producenters kabler
  • Råmaterialerne (f.eks. råkobber) er nøje kontrolleret
  • Kablerne er fri fra halogen og PVC

Lige nu indeholder Prokord Blacks sortiment kun billedkabler, men inden længe vil sortimentet også indeholde lydkabler, USB- og netværkskabler.

Gode testresultater

I tests har Prokord Blacks kabler præsteret bedre end mange af de dyrere konkurrenter med modsvarende produkter. At klare de grundlæggende krav er én ting, men Prokord Blacks kabler klarer også de mere krævende tests, som konkurrenternes kabler ikke altid kan gennemføre.