CAMLINK 4K

SLIP DIT KAMERA FRI

Brug et digitalt spejlreflekskamera, videokamera eller actionkamera som professionelt webkamera i PC eller Mac med Cam Link 4K. Stream eller afspil i en fantastisk kvalitet på 1080p60 eller op til 4K med 30 fps. Og send direkte med alle platforme på ingen tid takket være teknologi med ultralav latenstid. Det er slut med at skifte hukommelseskort midt i optagelsen eller at finde dårlige optagelser under redigeringen. Ved optagelse med Cam Link 4K lagres alt indhold direkte på disken, mens feedback i realtid og fuldskærmsvisning giver dig mulighed for at finjustere scenerne med det samme. Aldrig har dit kamera haft så mange kræfter.

GREEN SCREEN

SAMMENKLAPPELIGT CHROMA KEY-PANEL

Green Screen er en bærbar chroma key-skærm, der er optimeret til at fjerne baggrunde fra webkameraer. Det sætter scenen for ægte, fordybende udsendelser på få sekunder. Åbn blot aluminiumsboksen, løft håndtaget til en passende højde, og lad den pneumatiske x-ramme låse skærmen på plads helt automatisk. Førsteklasses tekstil giver en overflade uden folder, og den optimerede chromagrønne skærm giver den reneste nøglefarve, du kan få. Er du ved at være færdig? Green Screen hjælper dig. Klap den lige så hurtigt sammen som under opstillingen, så kan du altid gøre klar til den næste udsendelse på ingen tid.

KEY LIGHT AIR

LYSSÆTNING PÅ KOMMANDO

En professionel, WiFi-udstyret lysløsning med 80 LED-pærer, der leverer 1400 lumen. Kantoplyst arkitektur med lysspredning i flere lag giver en blød belysning, som er behagelig for øjnene. Den har en flad profil, fylder meget lidt og har integreret kabelhåndtering, der giver en ren og ryddelig installation. Og Control Center-appen giver dig total fleksibilitet. Du skal blot tilslutte din Mac, Windows-computer, iPhone eller Android-enhed og justere lysstyrken og farvetemperaturen fra et hvilket som helst sted i studiet. Du ser resultatet med det samme på skærmen. Fuldt justerbar og fritstående. Gennemtænkt design og totalt overraskende. Du kommer til at ville bruge Key Light Air til alt.

WAVE PANELS

AKUSTISK SKUM

Wave Panels gør et valgfrit sted til et professionelt lydmiljø. To skumlag med forskellig tæthed reducerer både ekko og efterklang i rummet. En skjult luftlomme giver yderligere lyddæmpning. Resultatet er en generel lydbalance, som giver en enestående oplevelse, når du sender og lytter. Den sekskantede profil gør, at Wave Panels kan tilpasses til alle rum, og vores egne EasyClick-rammer gør installationen utroligt nem. Skab flere variationer og unikke former, og skift farver når som helst. Med Wave Panels er det nemmere end nogensinde at tilpasse pladsen til den bedste lyd og oplevelse.